Afbeelding

Schrijfcafé in Kubiek

Lokaal

Op vrijdag 3 mei van 10.00 tot 12.00 uur is er een Schrijfcafé in wijkcentrum Kubiek in Zwijndrecht. Begeleiding is in handen van Sarine Zijderveld van de Papieren Spiegel.

“Heel fijn dat we in Kubiek terecht kunnen, het is een perfecte plek”, zegt Sarine Zijderveld. “Ons bekende stekje, De Vergulde Swaen, wordt gerenoveerd en nu kunnen we toch doorgaan met deze maandelijkse workshops. Als deelnemer heb je hier tijd voor jezelf en de oefeningen helpen je te ontdekken wat voor jou belangrijk is.”

In het Schrijfcafé gaat het om reflectief schrijven. Daarbij richt je je niet op een mooie of goede tekst, maar op de woorden die als vanzelf bij je opkomen aan de hand van de oefeningen. Het zijn eenvoudige schrijfopdrachten die zorgen voor een verrassend effect.

Sarine Zijderveld is co-auteur van het boek “Word je bewust”, een begeleid dagboek met reflectieve schrijfopdrachten. In dit boek en in de workshops die zij organiseert is schrijven een bron van ontspanning en inzicht. Entree € 15,- inclusief twee consumpties (koffie, thee of frisdrank). Meer info: www.papierenspiegel.nl. Aanmelden is noodzakelijk: info@papierenspiegel.nl.