Afbeelding

Kraaiepop en Koningsdag 2024

Lokaal

Oranjevereniging “Nederland & Oranje” Rijsoord heeft rond Koningsdag weer een aantal mooie activiteiten gepland staan. Dit jaar is er op vrijdagavond 26 april 2024 (Koningsnacht) weer een editie van Kraaiepop in de grote tent op het terrein aan de Vlasstraat bij VV Rijsoord. De tent gaat open om 19.30 uur. De band SKEFTUM uit Dordrecht zal die avond optreden. SKEFTUM speelt muziek in de genres Rock, Covers en Pop. In de pauzes zal Ben Blue uit Capelle aan den IJssel optreden. BEN BLUE speelt muziek in de genres Pop, Rock, Blues en meer. Dus het beloofd weer een heerlijke muzikale en bovenal gezellige avond te worden.

Koningsdag
De tent is weer ons centrale punt. In de ochtend starten wij om 10.00 uur met een puzzeltocht voor de kinderen door Rijsoord. Super leuk om met uw/je (klein)kinderen hieraan mee te doen. Uiteraard is er weer een mooie medaille te verdienen! Voor leden is de toegang gratis.

Onze traditionele en zeer populaire auto puzzeltocht wordt ook dit jaar weer georganiseerd en zal alle deelnemers weer langs de mooiste plekjes in de regio leiden. Tussen 13.00 – 13:30 uur kunnen de deelnemers inschrijven en in hun gewone auto, klassieker of cabrio weer starten en genieten van deze mooie route. Na inlevering van de vragenlijst (uiterlijk 17:00) zal tijdens de afterparty de prijsuitreiking volgen waar de winnaars bekend worden gemaakt. De prijs voor niet-leden is €5.00 voor bestuurder en bijrijder. Voor elke extra deelnemer betaald u €2.50 per persoon.

Ook leden en geïnteresseerden die niet hebben deelgenomen aan de puzzelrit zijn vanaf 16:30 van harte welkom in de tent aan de Vlasstraat.

Meer info: www.oranjevereniging-rijsoord.nl