Marius van de Fietsen van Ambacht bracht zelf de fietsVeel oranje en drukte op straat
Marius van de Fietsen van Ambacht bracht zelf de fietsVeel oranje en drukte op straat Het Badhuis - Gerben Bremmer

Het Badhuis bedankt sponsors

Lokaal

Wat was het een prachtige Koningsdag in en rond Het Badhuis. Bezoekers genoten van het oranjezonnetje, de heerlijke hamburgers, lekkere puddingbroodjes en vers geperst sinaasappelsap. Er was fruit te koop met dank aan een gulle sponsor. Binnen was het gezellig druk en kwamen veel mensen binnen voor een bak koffie met overheerlijke tompouce. De tekeningen van Fred werden bewonderd en we vingen een glimp op van de koning, die zijn eigen feestje vierde in Emmen. Zelfs het toilet was deze dag erg in trek.

Er was veel gezelligheid en spanning rond het Rad van Avontuur. Veel leuke prijzen gingen mee naar huis. Deze dag werden er ook nog veel loten verkocht voor de loterij en de spanning steeg toen om half 2 de trekking plaatsvond. De fiets werd gewonnen door Ella, haar dochter en zoon kwamen hem ophalen. We danken onze sponsor, de fietsen van Ambacht, voor het beschikbaar stellen van de fiets. Ook andere sponsors willen we noemen: KaasBest, Bakker Van der Spoel, Bakker Voordijk, Massagepraktijk Venster, Slaap Punt en vele particulieren die leuke prijzen hebben afgegeven in Het Badhuis.

We kijken terug op een prachtige dag met veel ontmoetingen en danken onze vrijwilligers voor hun tomeloze inzet. 

Meer activiteiten

We zien iedereen graag volgend jaar weer terug, maar tot die tijd bent u dagelijks welkom bij de activiteiten die Het Badhuis biedt. Kijk snel op onze site wat dat allemaal is www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl

Naast onze wekelijkse activiteiten melden we ook nog twee evenementen die op de agenda staan, dat is de Avond4Daagse Zwijndrecht van 4 t/m 7 juni, inschrijven in Het Badhuis kan nog tot 26 mei. Op 15 juni is de jaarlijkse buitenspeeldag, georganiseerd bij Het Badhuis door wijkplatform Centrum. Kinderen uit de wijk zijn de hele dag van harte welkom!

Zoon en dochter van Ella nemen de fiets in ontvangst
Veel oranje en drukte op straat