In de 200 m2 grote showroom staan veel varianten van het steeds populairder wordende vervoersmiddel.
In de 200 m2 grote showroom staan veel varianten van het steeds populairder wordende vervoersmiddel.

Scootmobiel Rijnmond viert 15-jarig bestaan

Lokaal

Scootmobiel Rijnmond viert 15-jarig bestaan groot met haar klanten van zaterdag 11 t/m 18 mei in de showroom met diverse jubileum acties en goodybag.

De scootmobiel en rollator zijn stoer en hip volgens Scootmobiel Rijnmond, dat al 15 jaar haar uitgebreide assortiment geheel kan aanpassen aan de wens van de klant. Van champagne tot burgundy rood of hoogglans zwart: ook de scootmobiel en rollator gaan met alle kleurtrends mee.

Kom maar langs en neem een kijkje in de 200 m2 grote showroom van Scootmobiel Rijnmond in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier staan veel varianten van het steeds populairder wordende vervoersmiddel. Ook de collectie lichtgewicht rollators, rolstoelen en elektrische-rolstoelen met joystick wordt steeds hipper. “De ontwikkelingen gaan snel,” zeggen eigenaren Ernst-Jan en Marja van Bokkum. Ze zien klanten vanuit de gehele regio komen voor een persoonlijk advies, aandacht en service op maat. De enige juiste manier volgens hen om een 4-wiel of 3-wiel scootmobiel te kiezen die voldoet aan de wens van de klant en het juiste comfort biedt. “Een scootmobiel moet je voelen en ervaren” leggen ze uit. Wij begeleiden de klant daarin van A tot Z.

In onze showroom krijgen klanten uitgebreid de gelegenheid om de modellen te bekijken en onder begeleiding kan men buiten een proefrit maken, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben 4 eigen parkeerplaatsen voor de deur.
Al naar gelang het gewenste gebruik is er keuze uit drie categorieën. De kleine demontabele scootmobiel, goed voor een snelheid van 6-8 km/u en een actieradius van 15 – 25 km, is makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Handig voor een dagje weg of vakantie. De middelgrote scootmobiel heeft een snelheid van 12 – 15 km/u en een actieradius tot 40 km/u, zodat hier gezellig iemand mee kan fietsen. Voor de grotere afstanden zijn er de kilometervreters waarmee men 50 tot 70 km op pad kan met een snelheid tot 18 km/uur en die nog meer luxe bieden, zoals een comfortabele verstelbare stoel, goede vering, cruise-control, automatisch afremmen in de bochten om maar iets te noemen.

Ernst-Jan en Marja volgen de laatste trends en ontwikkelingen via de internationale beurzen en leveranciers en houden zo hun assortiment steeds up-to-date. Ook later dit jaar komen er weer nieuwe modellen en kleuren op de markt en dus ook in onze showroom.

Scootmobiel Rijnmond werkt alleen met betrouwbare leveranciers, die dezelfde kwaliteit en service bieden als wijzelf. U kunt snel rijden bij ons. Wij leveren vanuit voorraad of bestellen voor u. Uiteraard hebben wij diverse accessoires voor zowel de scootmobielen, als de rollators en rolstoelen in huis. Scootmobiel Rijnmond heeft een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie, een eigen haal- en brengservice en kan de verzekering voor de klant regelen desgewenst met Scootmobiel Hulpdienst erbij.      

“Uiteindelijk willen wij dat iedereen zijn mobiliteit behoudt of terugkrijgt,” aldus Ernst-Jan en Marja van Bokkum.

Onze jublieum acties:
Kortingen oplopend tot € 500,- op special editions jubileum scootmobielen*, gratis comfort pakket t.w.v. € 250,-*, gratis accessoire op diverse rollators, goody-bag voor elke klant. * vraag naar de voorwaarden in de showroom.

Scootmobiel Rijnmond, Noordeinde 118,
Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078- 68 22 307
www.scootmobielrijnmond.nl

Openingstijden showroom: di-vr 10.00 -16.00 uur; zaterdag en ‘s avonds op afspraak.
Let op: Zaterdag 11 en 18 mei zijn wij open van 10.00 tot 16.00 uur!