Wekelijks werken tientallen kinderen en jongeren met een coach in de Topcoach praktijk.
Wekelijks werken tientallen kinderen en jongeren met een coach in de Topcoach praktijk.

Topcoach voor jeugd en jongeren opent nieuw coachings- en trainingscentrum

Lokaal

Door de toenemende vraag naar coaching en training voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen en/of ouders groeit het team bij Topcoach en was een nieuwe locatie noodzakelijk. Topcoach heeft met ingang van 1 mei een nieuw prachtig, coachings- en trainingscentrum aan De Spiegel 11 in Hendrik-Ido-Ambacht. 

‘Als jongere en/of ouders om hulp vragen hebben ze ook nú hulp nodig’ zegt Oscar Groenewout, de oprichter van Topcoach. ‘Bij Topcoach zorgen we daarvoor’. Deze benadering en onze manier van werken zorgt voor een steeds verder groeiende vraag naar onze coaching en trainingen voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders. Ook de vraag vanuit professionals neemt steeds verder toe. Hierdoor groeit ook ons team en dus was het tijd voor een nieuwe locatie!

Niet iedereen kan alles. En dat hoeft ook niet. Je hoeft niet alles te kunnen. Maar soms zijn er momenten dat je ‘iets’ net wat beter zou willen kunnen. Met een coach, of tijdens een training, kun je aan verschillende dingen werken. Het kan zijn dat je op dit moment niet lekker in je vel zit of dat het op een bepaald gebied (school, thuis, werk, vrienden) niet goed loopt en dat je graag wil dat dit beter gaat. Een coach of een training kan je hierbij helpen.

Het kan ook zijn dat je iets gewoon graag beter zou willen kunnen. Hierbij kun je denken aan communiceren, keuzes maken, vrienden maken, je emoties onder controle houden, voor een groep spreken of aan de slag met zelfbeeld, faalangst of traumaverwerking. Het is ook helemaal niet gek om met een coach aan de slag te gaan. Wekelijks komen tientallen kinderen en jongeren naar de Topcoach praktijk.

Over Topcoach
Topcoach is een snelgroeiende organisatie en al jaren gespecialiseerd in het coachen en trainen van kinderen, jongeren, jongvolwassenen, hun ouders/verzorgers en professionals (leraren/docenten, trainers, wijkteammedewerkers, sportverenigingen etc.).

Topcoach heeft naast de praktijk in Hendrik-Ido-Ambacht ook een vestiging in Nieuw Bergen (L), werkt op veel basis- en voortgezet onderwijsscholen in de regio en geeft lezingen, presentaties en trainingen door het hele land; regelmatig ook samen met Theatergroep Helder.
Het team van Topcoach bestaat inmiddels uit 5 enthousiaste coaches/trainers, een Orthopedagoog/Kinder-en Jeugdpsycholoog en een onderwijsspecialist. Hierdoor kan op alle gebieden, of het nu om onderwijs gaat of omdat verder onderzoek nodig blijkt, altijd heel snel geschakeld worden.

De klik
Door de down-to-earth aanpak, kennis van de belevingswereld van de jeugd en het enthousiasme en energie hebben onze coaches een groot klik vermogen met kinderen en jongeren. Iets wat voor coaching de belangrijkste voorwaarde is om resultaat te behalen.

Op woensdag 22 mei houden wij een open huis
Benieuwd naar wie wij zijn, wat wij doen, wat wij voor u of uw kind kunnen betekenen, wat het verschil tussen coaching en training is, wat wij aan trainingen bieden of ben u gewoon heel benieuwd naar ons nieuwe pand? U bent van harte welkom om tussen 16.00 en 19.00 uur, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met ons te komen maken in ons nieuwe pand. Vanaf volgende week starten we weer een serie toffe trainingen voor kinderen en jongeren.De Spiegel 11, Hendrik-Ido-Ambacht
T: 078-8804590
E: info@topcoach.pro
W: www.topcoach.pro

Afbeelding