Afbeelding

Geslaagd Winterfeest in De Blije Borgh en Sophiastaete

Mens en Maatschappij

Op 24 en 28 februari 2023 organiseerden Ronde Tafel Ridderkerk en De Blije Borgh het Winterfeest voor bewoners op de hoofdlocatie van de zorgorganisatie en op locatie Sophiastaete in Hendrik-Ido-Ambacht. Het doel? Zo veel mogelijk bewoners een gezellige middag geven. 

Het Winterfeest bestond uit diverse activiteiten, zoals een optreden van de zanggroep Sunny Beams in het restaurant. De nummers van ABBA gaven een feest van herkenning voor de bewoners. Verder was er een optreden van zanger Hugo Franks op Sophiastaete en Monique van de Keer. De bewoners genoten van een drankje en winterse lekkernijen. 

De organisatoren waren blij met de opkomst en het enthousiasme van de bewoners. Chantal Thibaut-Boere: “Het is geweldig om te zien hoe blij de bewoners worden van een evenement als dit. We hopen dat we volgend jaar weer een winterfeest kunnen organiseren en net zo veel bewoners kunnen verblijden met een gezellige middag.”

Ook Ronde Tafel Ridderkerk is enthousiast. Voorzitter Lennart Boom: “We organiseren dit Winterfeest al jaren en hebben onze sponsoren bereid gevonden om ermee door te gaan. We zijn er trots op dat we zo veel mensen een plezier kunnen doen en willen onze sponsoren daar hartelijk voor bedanken”. De sponsoren zijn onder andere tandartspraktijk De Tienden, Ambachtse Notarissen, Computer Lease Nederland, Digizone, House of Content, Inhuis Plaza en Jumbo De Schoof.