Het regionaal ‘Winterfeest’ voor mensen met een verstandelijk beperking
Het regionaal ‘Winterfeest’ voor mensen met een verstandelijk beperking

Rijsoords Winterfeest kan eindelijk doorgang vinden

Sport

Het regionaal ‘Winterfeest’ voor mensen met een verstandelijk beperking zal op zaterdag 18 februari 2023 worden georganiseerd. De berichten zijn wat dat betreft gunstig dus is de organisatie van uit de vv Rijsoord gestart en druk bezig om het 16de Winterfeest na 3 jaren stilte weer op te starten.

Organisatie
De organisatie heeft het Winterfeest op papier al bijna gereed. Het wachten is op de gasten uit de regio’s van Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht, Zwijndrecht, enz., voor deze middag.

De laatste maanden is er door de organisatoren van v.v.Rijsoord i.s.m. de Stichting “Help Eens Een Handje”, hard gewerkt om het Winterfeest een passend vervolg te geven, ten opzichte van het vorige feesten. Diverse organisaties in de regio zullen worden benaderd in Ridderkerk e/o, onder andere Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I.Ambacht, Zwijndrecht, Sport en Ontspanning Anyam, Stichting AAVB, enz. De organisatie verwachten, binnenkort, de namen van de gasten te kunnen gaan registreren. 

Sponsoring
De organisatoren hebben het programma opgesteld i.s.m. de Stichting “Help Eens Een Handje”, zij zijn de financiële stimulator achter dit feest. De betrokkenheid voor deze doelgroep van HEEH uit zich ieder jaar weer o.a. op Koningsdag met de welbekende Truckerstocht en ondersteuning van menig initiatief in de gemeenschap van Ridderkerk. Ook de Stichting Fonobori, zij ondersteunen vele prachtige projecten in Ridderkerk, doet een goede duit in het zakje om deze dag te laten slagen. Sierat Administratiekantoor heeft ook weer toegezegd om een bedrag te sponsoren. Door Djen Design is er weer een mooie poster ontworpen en staat gereed om door Drukkerij Sanders weer keurig op papier te af te drukken. De v.v. Rijsoord sponsoren Pannenkoekenhuis “Pannenkoe” en Tuk-Tuk IJs en De Koning Vleesproducten staan in de startblokken om hun heerlijke producten weer gratis aan te leveren voor deze dag.

Bedankt
Helaas is er een trouwe sponsor weggevallen, bakkerij van der Waal moest helaas stoppen met hun bedrijf. Wij bedanken hen voor al het lekkers dat wij onze gasten jarenlang, namens van der Waal, mochten meegeven.

Winterfeest 
De organisatoren kijken toch alvast vooruit om het 16e Winterfeest te kunnen organiseren op 18 februari 2023 in de kantine van VV Rijsoord. Laten we hopen dat het virus dan nog steeds onder controle is. Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe en neem de maatregelen ter bescherming van jezelf en je omgeving niet met een korreltje zout.