Een nieuwe plek voelt pas echt als thuis wanneer je daar ook een rijk sociaal leven hebt.
Een nieuwe plek voelt pas echt als thuis wanneer je daar ook een rijk sociaal leven hebt.

Gezellige mensen gezocht in Hendrik-Ido-Ambacht!

Mens en Maatschappij

Ben jij op zoek naar nieuwe vriendschappen en gezellige ontmoetingen in Hendrik-Ido-Ambacht? Wij zijn een kersvers jong gezin, bestaande uit Rik, Inge en onze kleine Evi. Het lijkt ons leuk om in contact te komen met andere gezellige jonge stellen/gezinnen uit de buurt. Daarom richten wij een appgroep op voor gelijkgestemde mensen om zo geheel vrijblijvend vriendschappelijke en gezellige uitjes te ondernemen met elkaar. 

Wie zijn wij?
In het begin van 2022 hebben wij de grote stap genomen om naar Hendrik-Ido-Ambacht te verhuizen. Hoewel we oorspronkelijk niet uit deze buurt komen - Rik groeide op in het oosten van Nederland en Inge in het westen - voelden we meteen dat dit de perfecte plek voor ons was. Hendrik-Ido-Ambacht bood ons het dorpse en gemoedelijke gevoel waarmee wij zijn opgegroeid. In mei hebben we Evi verwelkomd in ons gezin en daarmee zijn wij er zeker van dat onze toekomst in Hendrik-Ido-Ambacht ligt.

Waarom deze oproep?
Onze verhuizing heeft ons naar Hendrik-Ido-Ambacht gebracht, maar heeft ons ook weggevoerd van familie en vrienden die verder weg wonen. Hoewel we een sociaal gezin zijn dat van gezelligheid houdt, kan de afstand soms een uitdaging zijn. Wij denken dat een nieuwe plek pas echt als thuis voelt als je daar ook een rijk sociaal leven hebt. Daarom willen we onze sociale kring hier in de buurt uitbreiden en richten we ons tot jullie.

Wat is ons idee?
We willen een appgroep oprichten waar jonge gezinnen en stellen zich kunnen aanmelden om zo nu en dan af te spreken. Het is een informele groep waar iedereen ideeën kan inbrengen voor gezellige uitjes waarbij anderen kunnen aansluiten. Denk aan een terrasje pakken, een lokale picknick, barbecueën, speeltuinbezoekjes, sporten, zwemuitstapjes of gewoon samen een kopje koffie drinken. Het draait allemaal om vrijblijvende en vriendschappelijke ontmoetingen.

Doe mee!
Klinkt dit als iets wat jullie gezellig lijkt? Je kunt ons bereiken via e-mail op gezellighia@hotmail.com. Stuur ons je telefoonnummer(s) en we voegen je graag toe aan de appgroep. We hopen dat velen van jullie zullen reageren en dat er tal van gezellige initiatieven zullen ontstaan. Sluit je bij ons aan en laten we er samen iets moois van maken. Tot snel, buurtgenoten!