Afbeelding

Open Dag Tennisvereniging ZLTC Ter Steeghe

Sport

Op zaterdag 25 maart organiseert ZLTC Ter Steeghe de jaarlijkse Open Dag. Vanaf 12.00 uur gaan de deuren van Tennisvereniging Ter Steeghe voor iedereen wagenwijd open. Dat is een mooie gelegenheid om ons clubhuis te bewonderen. De barcommissie heeft veel werk gestoken in het nog mooier maken van het clubhuis: nieuwe vloerbedekking, er is geschilderd en er zijn passende accessoires toegevoegd zoals kussens en bloemen.

Als je wilt ervaren wat tennissen bij Ter Steeghe betekent, ben je van harte welkom om kennis te maken met diverse leden en om informatie in te winnen bij bestuurs- en commissieleden en de trainers van maximus Tennis.

Tennissen bij Ter Steeghe kun je doen als sportieve activiteit (recreatietennis), maar ook in competitieverband is er het hele jaar door van alles te doen. Dat geldt voor de jongste junioren tot aan de oudste senioren.

Wat staat er 25 maart op het programma:
Vanaf 12.00 uur staat de barcommissie voor iedereen klaar met verse koffie/thee en wat lekkers. Leden kunnen hun bardiensten ter plekke inplannen, dan wel afkopen.

De ledenadministrateur is aanwezig om de al aangemelde nieuwe leden van hun pasje te voorzien, nieuwe leden* in te schrijven, en bovendien uitleg te geven over de website en de Clubapp. De leden van de barcommissie geven graag uitleg over wat de bardienst inhoudt.
*Nieuwe seniorleden ontvangen een bartegoed van €25

Het programma:
12.00 -16.00 uur: diverse activiteiten!

12:30 uur: hijsen van de vlaggen ter opening van het tennisseizoen; Wall of Fame.

13.00-14.15 uur: jeugdactiviteiten, vriendjes/vriendinnetjes ook van harte welkom!

14.30-15.30 uur: tennisdemonstratie top jeugd uit de regio!

Snelheidsmeter: wie slaat de hardste service? Voor degenen die exact 76 km/uur slaan is er een leuke prijs! 

Bespanning racket opmeten en indien nodig laten vervangen door trainer Erry Sanders.

Maximus Tennis: voor alle vragen over tennislessen

Meer informatie over Ter Steeghe op website www.tersteeghe.nl of op facebook @tersteeghe

Graag tot ziens op zaterdag 25 maart!