Afbeelding
Foto: Cees van Heeren

Ook winst voor IFC in de beker tegen GRC´14

Sport

Ook in de derde bekerpoule wedstrijd boekte IFC een overwinning. Met een score van 3-0, die met de rust al was bereikt werd tegenstander GRC´14 geen mogelijkheid gelaten om een resultaat te behalen.

Ten opzichte van de wedstrijd van vorige week maakte keeper Sylvano Diepeveen zijn officiële debuut voor IFC. Tevens ontbrak Nick de Veij wegens een blessure net zoals Michael Slingerland. Danny Slingerland begon daarentegen wel weer in de basis. In de absolute openingsfase een speldenprik van de gasten, waarbij Stan van Tilborg eigenlijk bij een 100% kans de bal naast het doel schoot. Binnen tien minuten spelen stond IFC echter zelf wel op een voorsprong. Na een voorzet en vervolgens doorkoppen van Tim Willemstijn kopte Tom van Oorschot de bal tegen de touwen. Pas tegen het slot van de eerste helft verhoogde IFC de score. Toen vanaf zo´n 20 meter Bobby Vos raak mikte. In de blessuretijd onderschepte dezelfde aanvaller Vos de bal bij het uitverdedigen en legde vervolgens de bal panklaar op het hoofd van Mo el Bannasri, die raak knikte voor de 3-0 ruststand.

Na de rust bleef IFC oppermachtig maar wist het niet tot scoren te komen. Dit met name omdat keeper Nicky Janssen van GRC´14 met mooie save´s zowel Noah de Neijs, Achraf el Hajouti als Ties van Aggelen van een huldiging afhield.Na een vrijwel rimpelloos verder komen in de beker lijkt IFC klaar voor de competitie. Op zaterdag 23 september begint voor IFC deze competitie in de 2e klasse met een uitwedstrijd in Ouderkerk aan den IJssel bij het sterke Spirit.

Spelers IFC:
Sylvano Diepeveen; Oussama el Hajouti (72. Reno Nuis), Mark Zwang, Tim Willemstijn, Perry van Eijken, Tom van Oorschot, Achraf el Hajouti, Mohammed el Bannasri (46. Sean Verburg), Danny Slingerland (46. Ties van Aggelen), Bobby Vos (72. Younes Er-Rihanie) en Jayson van der Linden (46. Noah de Neijs).

Tekst + foto: Cees van Heeren 

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.