Uitslag Onderlinge wedstrijden 2024
Uitslag Onderlinge wedstrijden 2024 Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht

Onderlinge wedstrijden en nachtmarathon Reddingsbrigade

Sport

Zaterdag 27 januari organiseerde reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht onderlinge wedstrijden voor alle jeugdleden in zwembad De Louwert. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur waren er minigames en 4 grote spellen waarbij werd gezwommen om de meeste punten te behalen. Deze gezellige zwemmiddag werd afgesloten met de prijsuitreiking. Hierbij ontving iedereen een mooie beker. Het team de vinnen ging met de 1e prijs naar huis, 2e prijs was voor de boards, 3e prijs de vesten, 4e prijs de klossen, 5e prijs de tubes en de 6e  prijs werd in ontvangst genomen door de boeien.
Nachtmarathon
Vrijdag 2 februari vertrok een groep leden van 14 jaar en ouder naar zwembad De Duikelaar in Hardinxveld Giessendam. Reddingsbrigade Hardinxveld Giessendam organiseerde een nachtmarathon voor reddingsbrigades en zwemverenigingen. We hebben deelgenomen met 2 teams en zwommen gezamenlijk 23 km en 725 meter. Dit leverde de 7e en 14e plaats op in het eindklassement. De zwemmers, teambegeleiders, tellers en  supporters kijken terug op een geslaagde nachtmarathon.

Sporten, de reddingsbrigade is er voor iedereen!
Wil jij graag 1x in de week sporten? Wordt dan lid bij reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht. Op dinsdagavond (16+ jaar) en zaterdagmiddag (6-16 jaar), met minimaal diploma A, kan je starten voor een diploma Junior redder, Zwemmend redder of Lifesaver. Ook iedereen van 65+ jaar en ouder kan komen zwemmen op dinsdagavond. Baantjes zwemmen en tegelijkertijd diverse oefeningen doen om fit te blijven. Tevens beschikken we over een vaargroep die deelneemt aan de Nationale reddingsvloot, evenementen bewaakt en oefent met regionale hulpverleners.
Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website www.rbhiambacht.nl , volg ons op facebook en insta of stuur een mail naar
info@rbhiambacht.nl

overzicht deelname nachtmarathon 2024