Foto: Jeroen van der Laan
Foto: Jeroen van der Laan Foto: Jeroen van der Laan

Presentatie verkiezingsprogramma van de SGP-ChristenUnie

Algemeen

De SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd met de titel Vóór Elkaar. Het programma is overhandigd aan vertegenwoordigers van de lokale afdelingen.

Lijsttrekker André Flach overhandigde het programma aan Leo Molendijk als voorzitter van de lokale SGP-vereniging en aan Jan Leijenhorst als secretaris van de Ambachtse ChristenUnie. De overhandiging van het programma vond plaats door het verkiezingsprogramma middels een IPad online te plaatsen: "Dit verkiezingsprogramma publiceren we niet op papier maar digitaal, dit is efficiënter én beter voor het milieu", zo geeft André Flach aan. " Uiteraard is er op verzoek wel een geprinte versie beschikbaar."

Het verkiezingsprogramma Vóór Elkaar is terug te vinden op de website van de SGP-ChristenUnie: www.sgpchristenunie-hiambacht.nl en ook op de Facebookpagina. André Flach is enthousiast over het verkiezingsprogramma: "Dit programma laat zien waar wij ons als SGP-ChristenUnie de komende vier jaar voor willen inzetten. Vóór elkaar heeft voor ons een dubbele betekenis. De dingen die al goed voor elkaar zijn in Ambacht die willen we graag behouden. Denk bijvoorbeeld aan het rustige, groene en dorpse karakter van onze gemeente met de door velen gewaardeerde zondagsrust en de kwaliteit van het onderhoud van onze wegen en groen. Dingen die anders of beter kunnen, willen we graag vóór elkaar verbeteren. We blijven ons graag inspannen voor onze waardevolle voorzieningen, zoals het nieuwe zwembad, maar ook de nieuwe scholen die gebouwd gaan worden. Wat voor ons ook heel belangrijk is, is de zorg en ondersteuning voor onze inwoners, of dat nu ouderen of jongeren zijn. Keuzevrijheid in die zorg en kwaliteit moeten wat ons betreft samen kunnen gaan en voor elkaar zijn. Vóór elkaar in Ambacht dus!"

Op de foto: André Flach (midden) overhandigt het verkiezingsprogramma aan de voorzitter van de SGP, Leo Molendijk (links) en de secretaris van de ChristenUnie, Jan Leijenhorst.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.