Afbeelding

Nieuwjaarsbijeenkomst VAO groot succes!

Algemeen

Op 13 januari was er weer de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) in Cascade. Het een mooie bijeenkomst met een goede opkomst (meer dan 110 personen).

Voorzitter Gert de Jong wenste alle ondernemers en partners een gezond en voorspoedig 2020. Hij blikte in zijn toespraak terug op 2019. De 11 bijeenkomsten werden goed bezocht en erg gewaardeerd door de leden. Inhoud en gezelligheid gingen hand in hand.

Een belangrijke mijlpaal in 2019 was het oprichten van een Broodfonds. Een andere mijlpaal is de vaststelling van het Actieplan Lokale Economie samen met de gemeente en de detailhandelsraad.
De VAO heeft twee hoofdsponsors (Visser & Visser Accountants en de Rabobank) bereid gevonden om de activiteiten in 2020 te ondersteunen.
De plannen van de VAO voor 2020 zijn veelbelovend. Er staan weer interessante bijeenkomsten gepland. Aan de thema's "duurzaam- en sociaal ondernemen" uit het actieplan wordt extra aandacht besteed. Met subsidie van de provincie wordt er een onderzoek gestart op twee bedrijventerreinen naar de mogelijkheden op het gebied van collectieve groene energie, afvalinzameling, etc. Tijdens de te organiseren Bedrijvenbeurs in het najaar zal er aandacht zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Wethouder André Flach gaf een korte zienswijze op de economische ontwikkelingen in Hendrik-Ido-Ambacht. Daarbij legde hij de nadruk op de Ambachtse Zoom als in ontwikkeling zijnde circulair bedrijventerrein. En hij refereerde aan de plannen voor de verdere ontwikkeling van het Waterbusplein.
De VAO is hét ondernemersplatform voor alle Ambachtse ondernemers. De vereniging heeft ca. 130 leden en groeit gestaag. Voor meer info, zie www.vaonet.nl

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.