Afbeelding

Een geslaagde avond4daagse

Algemeen

Na twee coronajaren hebben we dit jaar van 30 mei t/m 2 juni weer heerlijk samen kunnen wandelen tijdens de Avond4daagse in Hendrik-Ido-Ambacht. Met zo’n 825 deelnemers trok er een flinke stoet door de Ambachtse straten. Op de dinsdag was het nog even spannend wat het weer zou gaan doen, maar gelukkig is het bij een paar druppels regen gebleven en dat was geen probleem voor onze toppers die vier dagen lang 5 of 10 kilometer hebben afgelegd.

De laatste avond was een feestelijke avond, waarbij de deelnemers feestelijk gekleed gingen en de fanfare het laatste stuk voorop ging richting de medaille en het defilé bij het gemeentehuis. Bij het gemeentehuis was het dan een gezellige drukte door de vele toeschouwers. Wist u trouwens dat het voor ongeveer 500 deelnemers de eerste keer dat ze meeliepen met de avond4daagse? Een bijzondere gebeurtenis dus.

Bij deze onze dank voor alle vrijwilligers en ketenpartners die ons geholpen hebben of die iets lekkers aangeboden hebben voor onderweg. De datum voor volgend jaar zal binnenkort op onze website www.avond4daagsehia.nl bekend worden gemaakt, dus houdt deze in de gaten. Namens de organisatie: graag tot volgend jaar!