Afbeelding

Vakantie in de bibliotheek

Algemeen

In de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Aanzet een aantal leuke activiteiten. In Walburg kunnen kinderen komen kijken naar een vrolijke poppenkastvoorstelling met Jan Klaassen en meedoen aan een leerzame workshop over planten. Ook is er een avontuurlijke speurtocht in de bibliotheek. 

Jan Klaassen is liever lui dan moe en probeert altijd uitvluchten te verzinnen. Ook wanneer Katrijn een lekkere appeltaart gaat bakken. Hoe loopt dit af? Kinderen vanaf 4 jaar kunnen dat zien in de grappige poppenkastvoorstelling van Paul Jacobs op donderdag 4 augustus van 14.00 tot 14.45 uur. Aanmelden kan op de website www.debibliotheekaanzet.nl

In de workshop ‘Planten op reis’ ‘ontdekken kinderen van 4 t/m 12 jaar hoe planten reizen. Sommige planten kunnen best lange afstanden afleggen. Van een aantal reizende bloemen gaan we een mooi kunstwerk maken. De workshop wordt gegeven door het Weetpunt op dinsdag 16 augustus van 15.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn 2 euro en aanmelden kan via de website www.debibliotheekaanzet.nl

Iedere vrijdag zijn kinderen van 2 tot 4 jaar welkom bij de VoorleesHelden. Van 10.30 tot 11.00 uur lezen we voor uit een prentenboek met de mooiste verhalen. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Verveel je je nog in de vakantie? Kijk dan eens op de website www.vakantie-lezen.nl Je gaat op de computer op een reis langs zes landen maken. Als je alle schatten verzamelt, maak je kans op een tablet. In de bibliotheek kun je meedoen met een leuke speurtocht. Deze ligt voor alle kinderen klaar bij de ingang. En natuurlijk kun je meteen een leuk boek uitzoeken om thuis te lezen in de vakantie. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de bibliotheek.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.