Afbeelding

Alles onder 1 dak

Algemeen

Dankzij de inspanningen van Richard den Buitelaar van Q makelaars hebben wij, Tandartsenpraktijk Coppoolse en Tandtechnisch Laboratorium Timmer een prachtig nieuw pand gevonden. Tandtechnisch Laboratorium Timmer is een begrip binnen Zwijndrecht en net zoals tandarts Coppoolse al meer dan 25 jaar gevestigd binnen de gemeente. Met onze nieuwe praktijk hebben we wederom geprobeerd een warme omgeving met een ontspannen sfeer voor onze klanten te creëren.

Na een zoektocht van bijna drie jaar met een paar flinke hobbels in de weg, zijn we dan ook meer dan verheugd om u vanaf 26 September op het IJsselmeer 29 in Walburg in ons nieuwe pand te mogen verwelkomen

Tandtechnisch Laboratorium Timmer is gespecialiseerd in protheses, kronen en brugwerk. In 1988 begonnen in het historisch Zwijndrechts pandje “De Vergulde Swaen”, en daarna op het van Karnebeekpad, Europaweg heeft Tandtechnisch Laboratorium Timmer nu zijn nieuwe plek gevonden in IIsselmeer. Vanwege de centrale ligging van onze nieuwe praktijk, kunt u nu een rondje Walburg doen, terwijl u reparatie met precisie en vakmanschap gemaakt wordt.

Tandarts Coppoolse heeft er ook ongelofelijk zin in om op de nieuwe locatie aan de slag te gaan.

Hij begon ruim 25 jaar geleden op het van Karnebeekpad met een solopraktijk en heeft ondertussen een geweldig team om zich heen verzameld. Samen, bieden zij complete mondzorg voor het hele gezin met tandartsen, een technisch lab, balie assistentes, preventieassistentes en alles op het gebied van mondhygiëne.

Of u nu komt voor uw halfjaarlijkse controle, esthetische tandheelkunde, of het optimaal laten verzorgen van uw tandvlees, bij ons bent u aan het juiste adres. Al vele jaren komen generaties bij ons op tandartsbezoek. Wij hebben er vanaf dag één naar gestreefd om een persoonlijke benadering tot onze klanten te hebben. Opa en oma, bijvoorbeeld, wandelen tegenwoordig binnen met hun klein- en achterkleinkinderen. Bij ons kunt u nog zoals vanouds deze persoonlijke manier van werken ervaren. Aandacht en heldere communicatie vormen de basis van elke behandeling in onze praktijk.

De rest van het team
Mondhygiëniste Ghazal Koning is zeer bevlogen en gepassioneerd in haar werk. Gezond tandvlees is immers de basis voor een goed gebit. Een goede mondhygiëne is van essentieel belang voor uw algehele gezondheid. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zich hiervan bewust zijn en helpen u op een ongedwongen manier graag op weg om dit samen voor elkaar te krijgen.

Marwin Zeelenberg is een jonge, enthousiaste tandarts die sinds een jaar werkzaam is voor de praktijk. Met zijn kennis en bevlogenheid, beschouwen we hem als een echte aanwinst voor ons team.

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, specialistisch werk zoals kroon en brugwerk of facings, alles kan bij ons in hetzelfde gebouw. Coppoolse of Zeelenberg haalt Timmer erbij als de kleur bepaald moet worden en er is meteen overleg met de patiënt, de tandarts en de technieker die de kroon maakt. Naast reguliere tandheelkundige behandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en tandtechnieker Peter Timmer is gespecialiseerd in het maken kunstgebitten.

Wij zijn nog op zoek naar collega’s! Wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op!