Popgroup Dynamite
Popgroup Dynamite

Zingen in een koor is helemaal van deze tijd!

Kunst en cultuur

‘Zingen in een koor, is dat niet een beetje ouderwets?’ Popgroup Dynamite gooit het stoffige stigma recht in de prullenbak. Vanaf volgende week start de groep namelijk met een nieuwe open ear techniek, wat het zangniveau aanzienlijk verhoogt. Hiermee laat Dynamite zien dat zingen in een koor aantrekkelijk is voor jongeren die van zingen houden. Wil je dit in actie zien? Zondag 19 maart treden zij op in de Kunstmin te Dordrecht. De show begint om 15.00u.

Een grote stap richting professionalisering
Na een spetterende kick-off en auditierondes is popgroup Dynamite klaar om het regionale koor circuit van zich te laten horen.. Naast hun energie en zangkunsten gebruikt de groep vanaf nu de zogeheten open ear monitor. Dit is een nieuwe techniek uit de koker van Jeffrey van der Vegt van popgroup Re-flax.

De open ear monitor brengt meer dynamiek en balans binnen het koor. Ieder koorlid heeft namelijk een eigen ontvanger waarop de muziek wordt afgespeeld, waarbij de ingang naar het oor open blijft. Dit zorgt voor een hoger niveau van zangkwaliteit. Popgroup Dynamite zet hiermee een grote stap richting professionalisering. Dat het gebruik van de open ear techniek bijzonder is merken we wel aan onze leden, ze komen niet alleen vanuit  h.i. ambacht maar ook vanuit zevenbergen,  dordrecht en ridderkerk om bij ons te komen zingen, dat vinden we fantastisch.

Om de groep enthousiaste jong volwassenen te zien optreden met de nieuwe techniek, bent u zondag 19 maart om 15.00u van harte welkom in de Kunstmin te Dordrecht. Tijdens de show van Re-flax zal ook popgroup Dynamite van zich laten horen. 

Houd je van zingen en lijkt het je leuk binnen een enthousiaste en professionele groep jonge mensen je passie uit te voeren? Popgroup Dynamite is een dynamisch koor van jong volwassenen van 18 tot 30 jaar dat huidige pop- en musical muziek zingt.  Het repeteert wekelijks op donderdagavond om 20u in Cultureel Centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht. 

Benieuwd je naar hoe de repetitie in zijn werk gaat? Wees gerust welkom om een repetitie bij te wonen. Kijk voor meer informatie op onze facebook of instagram @popgroupdynamite of op de website: www.popgroupdynamite.wixsite.com/popgroup-dynamite.