In 2020 bestond Het Geklank des Konings 100 jaar.
In 2020 bestond Het Geklank des Konings 100 jaar.

Reünie bij Het Geklank op 14 oktober

Kunst en cultuur

In 2020 bestond Het Geklank des Konings 100 jaar. Reden voor feest, waarvan een reünie één van de onderdelen zou zijn. Helaas liep het anders, maar… wat in het vat zit.....

Inmiddels is het 2023 en gaat Het Geklank opnieuw de uitgestelde reünie te organiseren. Op zaterdag 14 oktober 2023 is het zover, dat wordt een onvergetelijke dag. Wil je nog een keer het HGDK-gevoel beleven en in een leuk orkest spelen of je tamboer- of twirl vaardigheden laten zien? Dan nodigen we jou uit om je aan te melden voor deze reünie via info@hgdk.nl. Mail ook voor vragen en meer informatie.

Iedereen die ooit lid is geweest van Het Geklank is van harte welkom en degene die wel weer eens willen meespelen kunnen dat ook doen. Voor een instrument kan worden gezorgd, maar geef je dan wel tijdig op. Ook ’s middags zal er nog een repetitie plaatsvinden. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om herinneringen op te halen, bij te kletsen en te luisteren naar het concert dat ‘s avonds zal plaatsvinden. Ken je oud-muziekcollega’s van HGDK? Vertel het door, zodat we weer veel oud-leden kunnen ontmoeten.

Speel mee
Als je dit leest en je speelt een instrument of je hebt dat altijd al gewild, bezoek dan onze repetitie op maandagavond van 19:45 tot 22:00 en maak kennis met de leukste harmonievereniging van Zwijndrecht en omstreken. We hebben nog plaats voor nieuwe leden, zowel koper als houtblazers. Daarnaast hebben we nog een bijzonder instrument, nl de contrabas en we zoeken nog iemand die dit prachtige instrument kan bespelen! Kun je dat al, of lijkt het je leuk om dit te leren, neem dan contact op via info@hgdk.nl.

Klankkidsweken
Ook zijn de Klankkids weer van start gegaan. Zij gaan onder leiding van Charlie Andriessen weer fijn samen muziek maken. Alle jeugdleerlingen van de muziekschool van het Geklank spelen hierin mee. Ook kinderen van buiten het Geklank zijn van harte welkom. Het maakt niet uit welk instrument je speelt, er is altijd een partij die je mee kunt spelen. Charlie maakt deze speciaal voor jou en op jouw niveau. Ook voor viool, gitaar of keyboard is er plaats. Het is altijd een gezellige boel en dat is ook het doel van de Klankkids: plezier beleven in het samen muziek maken!

Jaarlijks streven we ernaar om een aantal optredens te verzorgen, voorafgaand aan het grote orkest of op een andere plek waar mensen plezier kunnen beleven aan het enthousiasme van de kinderen. Op maandagavond 2 en 9 oktober zijn de Klankkidsweken er weer. Dan kunnen alle kinderen komen meedoen en een instrument proberen.


Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen? Of speel je al een instrument? Kom gerust langs op hun repetitie op maandagavond van 18:15 tot 19:00 bij Panoord, sportpark Bakestein in Zwijndrecht, om eens mee te maken hoe leuk dat is. Kijk voor meer info op
www.hgdk.nl of stuur een mail naar
info@hgdk.nl.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.