Afbeelding

ASWH Jeugd Wintercup toernooi groot succes!

Lokaal

Het motto van de ASWH Wintercup was: De voetballende jeugd een fijne, gezellige en ook vitale vakantie geven, waarbij we de mogelijkheid bieden om kinderen te laten sporten met een glimlach op hun gezicht!

En is dat gelukt? We kunnen deze vraag met een volmondig JA beantwoorden, wat een fantastisch toernooi is het door de inzet van een ieder geworden. Vrijdagavond streden de teams van JO11 en MO11 tegen vele tegenstanders van in en buiten de regio, er werd goed gevoetbald en de sfeer zat er prima in. Zelfs de ASWH clubscheidsrechters die deze categorie normaliter niet fluiten, genoten van de inzet en vooral de lach op de gezichtjes. Fel werd er gestreden om de beker die elke winnaar kreeg, terwijl elke speler met een medaille naar huis ging. Zaterdagochtend, prima weer met zelfs een doorkomend zonnetje, stond de nog jongere leeftijd op het programma, zij streden op kwart veldjes, die ’s morgens vroeg al door de vrijwilligers waren klaar gezet. Het werken met een veld verantwoordelijke liep als een trein, zodat er ook geen uitloop was in het strakke programma en de prijsuitreiking op tijd plaats kon vinden. Ook hier was het enthousiasme groot om met de winnaarsbeker naar huis te gaan.

De kartrekkers van dit toernooi : Paula, Dennis, Marnix 1 en Marnix 2 hebben prima werk geleverd en wisten anderen hiervoor te enthousiasmeren en vooral: er staat een stevige basis om de Wintercup 2024 weer te organiseren, want gezien de complimenten van vele teams zal die er zeker komen. Ik wil dit stuk graag eindigen met een bedankje aan een ieder die de ASWH Wintercup door zijn / haar medewerking tot een groot succes heeft gebracht, chapeau !! 

En onderstaand een samenvatting van het geheel door één van de ontvangen complimenten: “Goeiemorgen, mijn naam is Arnold H. lid van RVVH en opa van speler Sascha RVVH 09/01. Ik wil
mijn bewondering en waardering uitspreken voor het geweldige toernooi. De wijze waarop het is georganiseerd is wat mij betreft ongekend. De hele organisatie, het aantal vrijwilligers, juiste indeling van de teams en ik kan nog wel even doorgaan. Natuurlijk speelde het weer een ‘aardige rol’, maar toch. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar!”