Tijdens een DUO-gesprek word je in pakweg 2 uur volledig op de hoogte gebracht
Tijdens een DUO-gesprek word je in pakweg 2 uur volledig op de hoogte gebracht

De Hypotheker Zwijndrecht en YESS Real Estate bundelen hun krachten

Lokaal

De huizenmarkt is in een rap tempo aan het veranderen na een periode van oververhitting. De hypotheekrente is gestegen en er is sprake van enorme inflatie. Maar er is ook nog steeds een groot woningtekort in Nederland. Deze veranderende huizenmarkt kan invloed hebben op jouw beslissing om wel of niet te verhuizen, een nieuwe woning aan te kopen of je woning te verkopen. Het is belangrijk om te weten wat de veranderingen voor invloed hebben op jouw situatie, nu en in de toekomst. In deze tijd is het extra belangrijk om je als klant goed te laten informeren en de expertise in te schakelen van professionals. 

De aankoop, verkoop én financiering van een woning zijn nauw met elkaar verbonden, daarom bundelen De Hypotheker Zwijndrecht en YESS Real Estate hun krachten door middel van DUO-gesprekken. In zo’n gesprek ga je in één keer in gesprek met een financieel adviseur en met een specialist in de makelaardij. 

Tijdens een DUO-gesprek wordt je in pakweg 2 uur volledig op de hoogte gebracht van jouw financiële mogelijkheden én weet je wat de opties zijn om een nieuwe woning aan te kopen. De hypotheekadviseur kijkt niet alleen wat je maximaal kan lenen, maar ook aan welke maandlasten je moet denken en met welke verzekeringen je rekening kan houden. Door de makelaar wordt er gekeken naar jouw woonwensen en op welke manier deze binnen het budget te realiseren zijn. Misschien heb je nu ook al een koopwoning, dan bekijkt de makelaar ook direct wat jouw woning zal opleveren bij verkoop! Ook deze overwaarde wordt meegenomen in de berekeningen van de financieel adviseur, zodat het plaatje compleet is. Je krijgt een compleet en eerlijk advies, waarmee je uiteindelijk zelf kan bepalen of je gaat verhuizen, je huidige woning gaat verbouwen of gaat verduurzamen. Handig én verstandig, zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent!
Een huis kopen of verkopen is natuurlijk spannend en heel persoonlijk, dit doe je natuurlijk niet iedere dag! Gedurende het hele traject werken jouw makelaar van YESS Real Estate en jouw hypotheekadviseur van De Hypotheker Zwijndrecht daarom samen. Op deze manier wordt je als klant persoonlijk begeleid en volledig ontzorgt, om zo jouw woonwensen in vervulling te laten gaan!

De Hypotheker Zwijndrecht
Laan van Walburg 6
3332 GJ Zwijndrecht
(078) 612 22 22