V.l.n.r Amber, Anisha, Arjan en Miluska. (Foto: Sylhouette)
V.l.n.r Amber, Anisha, Arjan en Miluska. (Foto: Sylhouette)

Nu ook in H.I.Ambacht: Tenwolde Fysiotherapie

Lokaal

Met de komst van fitnesscentrum Mylife is onze gemeente ook een fysiotherapiepraktijk rijker, Tenwolde Fysiotherapie. Arjan werkt al 25 jaar succesvol in Rotterdam en wilde graag uitbreiden naar Hendrik-Ido-Ambacht. En dat is gelukt!  

Samen met zijn collega’s Amber, Anisha en Miluska vormen zij team Ambacht. Amber heeft haar ervaring opgedaan binnen defensie en sport en is opgeleid volgens de laatste ontwikkelingen in het vak. Miluska doet alle administratieve werkzaamheden. En ons jongste teamlid is Anisha, studente fysiotherapie. Zij is regelmatig in de praktijk aanwezig en assisteert ons. Wie weet kent u haar als speelster en trainster bij hockeyclub Derby. Zo bouwen wij aan een veelzijdige praktijk.  

Naast het enthousiasme voor het vak hebben wij de kennis en kunde in huis
De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe knieën, heupen, voorstekruisbanden en (sport)blessures behandeld. De praktijk is aangesloten bij Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden en Knienetwerk Rotterdam en blijft hierdoor beter op de hoogte van recente ontwikkelingen. Tevens doen wij ook de begeleiding na Covid-19, hartfalen en andere neurologische aandoeningen. Wij willen zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten zo goed mogelijk kunt uitvoeren. En waar kan dat beter dan in de moderne, ruime behandelruimtes aan de Noordkade. Ook kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, dry needling en medical taping. Deze technieken kunnen een aanvulling zijn bij onder andere hooikoorts, hoofdpijnklachten (ook bij kinderen) en tinnitus.

Wij werken graag nauw samen met huisartsen en specialisten, zij verwijzen regelmatig patiënten door naar onze praktijk omdat wij een andere kijk op klachten hebben zo verteld Arjan. Een frisse blik kan zorgen dat er vanuit een andere optiek wordt behandeld wat zorgt voor verbetering. Het is belangrijk dat de juiste zorg geleverd kan worden door samen te werken. “Je kan niet overal goed in zijn, maar je moet wel weten wie er goed is”, aldus Amber.
Door de komst van Tenwolde Fysiotherapie naar Hendrik-Ido- Ambacht was het probleem voor de plaatselijke voetbalclub ook snel opgelost. Arjan is namelijk gelijk geïntegreerd en de fysiotherapeut van A.S.W.H. geworden. Op maandagavond hebben de geblesseerde spelers van het eerste elftal de mogelijkheid om naar de praktijk te komen en op donderdagavond is Arjan aanwezig op de club. Op deze avond wordt hij dan ook regelmatig gevraagd om samen met de verzorger naar andere spelers/speelsters te kijken.

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als dat niet meer lukt, loopt u vast. Wij kunnen u wellicht helpen. U mag dan direct contact met ons opnemen. Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars en zijn voor iedereen toegankelijk met welke klacht dan ook. Fijn om te weten, wij zijn rolstoeltoegankelijk en hebben parkeermogelijkheid rondom het gebouw.
Toekomstplannen? Jazeker, wij hebben volop ideeën waaronder de uitbreiding met nieuwe collega’s. Activiteiten in samenwerking met sportclubs maar ook preventieve cursussen liggen op de plank.  

En wij hebben een Winactie! Houd onze website en socials goed in de gaten. Volg onze Facebook en Instagram pagina en win een rondvlucht boven Rotterdam voor 2 personen. Eind maart maken wij de winnaar bekend. 

Heeft u vragen dan kunt u een mail sturen naar: info@tenwoldefysio.nl of bellen naar Arjan op 06-28472702. 
Bezoek onze website:
www.tenwoldefysio.nl.