Afbeelding

Succesvol weekend voor Devel-minioren

Lokaal

Afgelopen weekend stond, voor een aantal minioren van De Devel, in het teken van de minioren finales. De snelste minioren van de regio konden zich door deelname aan het miniorencircuit voor deze finales plaatsen. Voor de Devel mochten Jazz Hollander, Yara Abdullsada, Elise Harms, Lieselot Penning, Pip Verhoeven, Sander de Bruin en Yassin Bougallab op de startblokken plaatsnemen.

Het succesvolle weekend begon zaterdag in Papendrecht, waar PR na PR werd verpletterd door de verschillende zwemmers. De eerste dag leverde ook al direct eremetaal op.
Goud was er voor Yazz op de 50 vlinder, zij pakte op de 50 rug ook de zilveren plak. Pip zwom naar een bronzen medaille op de 100 school. Lieselot behaalde ook het brons en deed dit op de 100 vrij. Pip, Sander, Lieselot en Yassin sloten de dag met de 50 vrij estafette af met een tweede plaats.

Op zondag stonden de zwemmers in Alphen aan den Rijn aan de start. Deze tweede dag zijn de zwemmers wederom boven zichzelf uitgestegen en werd PR na PR gezwommen. Podiumplaatsen werden er ook deze dag opgeëist door de Develzwemmers.
Jazz wist iedere afstand die zij zwom op haar naam te zetten en liet zich het goud omhangen bij de 100 wissel, 50 school en 50 vrij. Lieselot Penning sloot het weekend op de laatste afstand van het toernooi fantastisch af door het goud te pakken op de 200 vrij.

Alle zwemmers kunnen terugkijken op een geweldig toernooi waar zij hebben gelachen, hebben aangemoedigd en hebben laten zien wat ze waard zijn. Wil je ook deel uit maken van deze gezellige, fanatieke club minioren, kom dan snel een keer een proeftraining meedoen in het nieuwe zwembad De Hoge Devel. Meer informatie vind je op www.dedevel.nl.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.