Afbeelding
Foto: Rob Sportfotografie

Wisse Kids Run en Bolidt Inner Circle Run

Lokaal

En… staat de datum 15 juni bij iedereen in de agenda? Zijn de loopschoenen uit de kast en worden de eerste rondjes al gemaakt?

De directie en teamleden van alle scholen in Hendrik-Ido-Ambacht zijn al op de hoogte gesteld wanneer zij de formulieren kunnen verwachten en wanneer ze weer opgehaald worden. Tevens zijn alle scholen gevraagd om een leuk stuk aan te leveren voor onze Bolidt Inner Circle krant. Hoe worden de kinderen voorbereid, hoe vinden zij het en zijn er leuke tekeningen? Stuur deze toe met een stukje tekst, of een interview i.o.d. naar
pr@innercirclerun.nl. Dan zorgen we dat de krant er mee gevuld wordt.

Leuk te zien dat alle taakteams heel druk in de weer zijn om alles op 15 juni strak te hebben staan en er een mooie dag van gemaakt kan worden. Wilt u ons helpen op de dag zelf? Graag! We kunnen handen gebruiken met name als verkeersregelaar. Meld u aan via: www.innercirclerun.nl/vrijwilligers/
aanmeldformulier-vrijwilliger/

Veel bedrijven hebben werknemers die hardlopen. Hoe leuk om een team of meerdere teams samen te stellen en in te schrijven voor de bedrijvenloop van 5 km. Dit kan via: https://www.innercirclerun.nl/bedrijven/inschrijven-bedr/. Een goede invulling voor teambuilding activiteit!

De inschrijving voor de Bolidt Inner Circle Run wordt per 27 maart opengesteld. Wilt u meer informatie over ons, kijk dan op onze website en volg ons via Social Media.

Ons parcours is gecertificeerd en derhalve interessant voor de wedstrijdlopers. Wie weet kan je je PR op 15 juni a.s. verbeteren.

We wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen en tot 15 juni a.s!