Afbeelding

Leden van CELEBRATION naar het EK-Twirl

Lokaal

Yselle Kleingeld en Dianne Kerkhof maken zich klaar voor EK Twirl 2023. Voor Yselle Kleingeld en Dianne Kerkhof, beide lid van Twirlvereniging Celebration uit Zwijndrecht, staat het weekend 6 t/m 9 april niet alleen in het teken van Pasen maar ook in het teken van de Europese Kampioenschappen Twirl. Dit jaar vindt het EK Twirl plaats in Italië.

De afgelopen wedstijd in Hoofddorp was de laatste verplichte bondstraining waarin de puntjes op de i werden gezet op alle routines. De laatste keer dat de jury feedback kon geven op de routines om alles te perfectioneren.

Yselle Kleingeld heeft zich weten te plaatsen voor het onderdeel Super-X-Strut. Dit is een onderdeel waarbij de focus ligt op kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Het onderdeel wordt uitgevoerd op verplichte muziek. Samen met haar trainsters Dianne Kerkhof, Eva Helmink en Sam Euser hebben zij er de afgelopen maanden alles gedaan om de routine te perfectioneren om zo het best mogelijke resultaat te behalen.

Dianne Kerkhof gaat mee als trainster van Yselle om haar voor, tijdens en na haar routine de juiste coaching te geven. Naast het trainerschap bij Celebration traint Dianne sinds 2022 bij The Rainbows uit Roosendaal. Op het EK Twirl mag zij uitkomen met verschillende team onderdelen en staat zij reserve voor het onderdeel Super-X-Strut.

Al met al een spannende maar super gave ervaring waar beide dames deel aan mogen nemen. Namens de hele vereniging wensen wij hen beide veel succes!