Afbeelding

Dames van de twirl van Celebration goed van start

Sport

Afgelopen zondag, 12 februari 2023, was de start van het nieuwe wedstrijdseizoen voor twirlvereniging Celebration uit Zwijndrecht. Coaches en leden gingen gezamenlijk richting Brielle om daar de nieuw getrainde routines weer voor de jury te mogen laten zien. Een eerste wedstrijd is altijd spannend maar alle leden hebben weer het beste van henzelf laten zien en met mooi resultaat.

In de 1-baton categorie mocht Dina Asbehyou uitkomen in de introductie klasse en zij mag voortaan uitkomen in de novice klasse. In de beginnersklasse is Isa van Gelder op een derde plek geëindigd en Yselle Kleingeld op een mooie tweede plek. Eliza Asbehyou heeft in de novice klasse een gouden medaille weten te bemachtigen. Op het onderdeel 2-baton heeft Isa van Gelder een bronzen medaille weten te bemachtigen in de beginnersklasse.

Ook zijn enkele meiden uitgekomen op het onderdeel solo dance twirl. In de noviceklasse is Yara van Gelder geëindigd op een mooie derde plek. Yselle Kleingeld is in de beginnersklasse ook op het podium geëindigd en mocht een bronzen medaille mee naar huis nemen.  

Het ensemble, bestaande uit Aminda Geerards, Sam Euser en Eliza Asbehyou, heeft in de beginnersklasse ook een eerste plek behaald.  

Met nieuwe feedback van de jury gaan de instructie en leden er weer vol tegenaan op de training om verder te perfectioneren voor de aankomende wedstrijden. 

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.