Afbeelding

Twirl Celebration Zwijndrecht behaalt mooie resultaten in Hoofddorp

Lokaal

Na een geslaagd concert, samen met de drumfanfare van muziekvereniging Celebration, in het weekend van 18 maart, was het dit weekend weer tijd voor een wedstrijd. Dit keer gingen zij al vroeg op pad richting Hoofddorp.

Een lange dag met mooie resultaten en zelfs een aantal die voor het eerst uitkwamen op een bepaald onderdeel. Zo mochten Ilse van Hengel en Caressa Geerards voor het eerst uitkomen op het onderdeel 1-baton in de introductieklasse. Alle volgende wedstrijden zijn zij geplaatst in de novice klasse. Aminda Geerards kwam voor het eerst uit in de Artistic categorie en is in de beginnersklasse geplaatst maar heeft ook haar eerste plaatsingspunten voor de Nederlandse Kampioenschappen bemachtigd.

Binnen het onderdeel 1-baton heeft Yara van Gelder in haar categorie een gouden medaille gepakt. In de leeftijdscategorie beginner is Yselle Kleingeld als derde geëindigd en Isa van Gelder stond aan de andere kant op het podium op een mooie tweede plaats. Eliza Asbehyou is gepromoveerd naar een hogere klasse en mag voortaan in de beginnersklasse uitkomen.

Ook op het onderdeel 2-baton zijn er twee eerste plaatsen gehaald in twee verschillende leeftijdscategorieën. Deze mooie top podiumplekken zijn voor Isa van Gelder en Aminda Geerards. Isa van Gelder en Yselle Kleingeld kwamen ook nog uit op het onderdeel duo twirling. Samen voerde zij een mooie routine uit op verplichte muziek. Dit resulteerde in een mooie eerst podiumplek.

In de dance categorie kwamen Aminda Geerards, Sam Euser en Eliza Asbehyou gezamenlijk uit in de beginnersklasse en ook zij mochten met een gouden medaille naar huis. Yara van Gelder kwam helemaal alleen uit op het onderdeel Solo dance en is ook beloond met een mooie eerste plaats.

Uiteraard hebben alle meiden van Celebration Zwijndrecht het weer super goed gedaan deze wedstrijd en de coaches, Eva Helmink en Dianne Kerkhof, zijn trots op de persoonlijke groei die iedereen doormaakt. Samen gaan zijn er weer tegenaan om nog meer mooie resultaten met elkaar te behalen.

Geïnteresseerd in twirlen, kijk op onze website: celebrationzwijndrecht.nl