Afbeelding
Foto: E.VOETEE

Voetbalster Anne de Koning geselecteerd voor trainingsgroep Feyenoord MO14

Lokaal

VVGZ is verheugd te kunnen melden dat Anne de Koning, een talentvolle speelster van VVGZ JO13-1, definitief is geselecteerd om met ingang van het seizoen 2023/2024 aan te sluiten bij de trainingsgroep van Feyenoord MO14. Deze fantastische kans markeert een belangrijke mijlpaal in Anne’s voetbalcarrière.

Anne, een gedreven en getalenteerde voetbalster van slechts 12 jaar oud, heeft bewezen over uitzonderlijke vaardigheden en doorzettingsvermogen te beschikken. Haar positieve houding, toewijding en niet te vergeten haar harde werken hebben haar geholpen om op te vallen tijdens wedstrijden en trainingen bij VVGZ. Het is dan ook geen verrassing dat Feyenoord vorig jaar al interesse heeft getoond in haar talent. De afgelopen maanden heeft Anne al regelmatig mee mogen trainen met de huidige MO14 trainingsgroep. Vorige week ontving ze het bericht dat ze het komende seizoen definitief mag aansluiten.

Als coördinator van het meidenvoetbal bij VVGZ is Ed Voetée enorm trots op Anne en haar selectie voor de trainingsgroep van Feyenoord MO14. “Dit is een bevestiging dat je door heel hard te werken, te investeren in jezelf, je met de juiste begeleiding heel ver kan komen” aldus Ed Voetée.

Anne zal nu de kans krijgen om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en te trainen met getalenteerde speelsters bij Feyenoord. Deze ervaring zal haar ongetwijfeld helpen om haar potentieel volledig te benutten en haar te laten groeien als voetbalster. In de tussentijd blijft Anne ook “gewoon” trainen en haar wedstrijden spelen bij VVGZ.

We zijn ervan overtuigd dat Anne haar enthousiasme, toewijding en doorzettingsvermogen zal tonen bij Feyenoord en dat ze een waardevolle aanwinst zal zijn voor hun trainingsgroep.

“Namens VVGZ feliciteren we Anne met deze prachtige prestatie en wensen we haar het allerbeste in haar voetbalreis bij Feyenoord MO14. We zullen haar vooruitgang met grote belangstelling volgen en we zijn ervan overtuigd dat ze de club en haar teamgenoten trots zal maken.”

Tekst en foto’s: Ed Voetée

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.