Afbeelding

College tour Ambacht in Cascade met burgemeester Heijkoop

Lokaal

Het tv-programma College Tour heb je vast wel eens gezien; jongeren gaan hierin met bijzondere gasten in gesprek gaan over hun vak. Cascade organiseert woensdag 31 mei een Ambachtse College Tour met onze eigen burgemeester Jan Heijkoop als eerste gast!

We trappen de Ambachtse editie van College Tour dus af met Jan Heijkoop, die sinds 1 februari 2012 de burgemeester is van Ambacht. Wat wil jij graag weten over zijn vak of wat heb je de burgemeester altijd al willen vragen? Jan Heijkoop (18 april 1953) komt uit Oud-Alblas en is naast burgemeester enkele jaren lid geweest van de Provinciale Staten van Zuid-Holland waarvan enkele jaren als CDA-fractievoorzitter.

Presentator van de avond is Alihan Uzun. Alihan is student aan de TU Delft en een inspirerende en maatschappelijk betrokken, jonge inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht. Afgelopen jaar werd hij voor zijn initiatief ‘Droomcv’ genomineerd voor een Young Impact Award en werd er een beeld van hem geplaatst in Hendrik-Ido-Ambacht ter ere hiervan. Alihan zet zich in voor gelijke onderwijskansen. Met College Tour Ambacht wil hij jongeren enthousiasmeren voor politiek en bestuur.

Cultureel Centrum Cascade organiseert College Tour Ambacht nét even anders. Dit houdt in dat we de bezoekers na afloop een lekkere pizza aanbieden. Ga jij aan tafel met burgemeester Heijkoop en Alihan Uzun?

Woensdag 31 mei, aanvang 17.30 uur. Kijk voor het programma en het reserveren van kaarten (à 5 euro) op de website:
www.stichting-cascade.nl.

Afbeelding