Afbeelding

BoekStartdag in Bibliotheek Walburg op zaterdag 3 juni

Lokaal

Bibliotheek Walburg in Zwijndrecht heet op zaterdag 3 juni van 12:00 tot 16:00 uur de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders hartelijk welkom op de BoekStartdag!

Doe samen met je (klein)kindje mee aan de workshop Gebaar je mee? met Floor Cartens van Baby- en kindgebaar of luister naar onze VoorleesHeld Rob. Ook is er een peuterspeurtocht van Nijntje met opdrachtjes door de hele vestiging. Van 13:00 tot 15:00 uur is onze leesconsulent Karin aanwezig voor adviezen en tips over voorlezen aan baby’s en peuters. Onze VoorleesHeld leest ieder heel en half uur voor vanaf 12:00 uur. De workshop Gebaar je mee? is van 15:00 tot 15:30 uur.

Ukkies in de bieb
De BoekStartdag is onderdeel van een breder programma: Ukkies in de bieb. Maak kennis met het aanbod voor jou en je kleintje. Lees de eerste boekjes om samen te lezen en bekijk het programma van de Baby Drive-in: een maandelijkse activiteit waar (groot)ouders en hun ukkies bijeenkomen. Maak je (klein)kind gratis lid van de bieb en ontvang meteen het BoekStartkoffertje, gevuld met boekjes om thuis te lezen.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.