Afbeelding

BoekStartdag in Bibliotheek Walburg op zaterdag 3 juni

Lokaal

Bibliotheek Walburg in Zwijndrecht heet op zaterdag 3 juni van 12:00 tot 16:00 uur de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders hartelijk welkom op de BoekStartdag!

Doe samen met je (klein)kindje mee aan de workshop Gebaar je mee? met Floor Cartens van Baby- en kindgebaar of luister naar onze VoorleesHeld Rob. Ook is er een peuterspeurtocht van Nijntje met opdrachtjes door de hele vestiging. Van 13:00 tot 15:00 uur is onze leesconsulent Karin aanwezig voor adviezen en tips over voorlezen aan baby’s en peuters. Onze VoorleesHeld leest ieder heel en half uur voor vanaf 12:00 uur. De workshop Gebaar je mee? is van 15:00 tot 15:30 uur.

Ukkies in de bieb
De BoekStartdag is onderdeel van een breder programma: Ukkies in de bieb. Maak kennis met het aanbod voor jou en je kleintje. Lees de eerste boekjes om samen te lezen en bekijk het programma van de Baby Drive-in: een maandelijkse activiteit waar (groot)ouders en hun ukkies bijeenkomen. Maak je (klein)kind gratis lid van de bieb en ontvang meteen het BoekStartkoffertje, gevuld met boekjes om thuis te lezen.