Afbeelding

Heerjansdam challenge

Lokaal

Na een aantal mooie Nederlands kampioenschappen open water zwemmen georganiseerd te hebben in Heerjansdam gaan we dit jaar voor de 17e keer alweer de Heerjansdam challenge organiseren op een locatie, opnieuw ingericht door de Gemeente Zwijndrecht. Het is nu officieel zwemwater. 

Het evenement vindt plaats op zaterdag 19 augustus. Dit is dan de 17e editie van de Heerjansdam challenge. De organisatie is er bijzonder trots op dat deze wedstrijd alweer voor de 17e maal georganiseerd wordt. 

Dit is het tiende jaar dat wij aangesloten zijn bij de Activiteitenvereniging Heerjansdam (AvH) en mede door deze fijne samenwerking zijn wij er ook dit jaar weer in geslaagd om deze challenge te organiseren. Dankzij de vele sponsors, vrijwilligers en de Gemeente Zwijndrecht is het mogelijk om deze wedstrijd weer te kunnen organiseren. Wij willen iedereen dan ook via deze weg alvast hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdragen. 

Tevens organiseren we dit jaar voor de 3e keer een triatlon op zondag 20 augustus. Inschrijven is nog mogelijk voor beide dagen zie website www.heerjansdamchallenge.nl. Aan het einde van de dag zijn de uitslagen terug te vinden zijn op onze website. Daarnaast zijn er plannen om volgend jaar in samenwerking met de Gemeente Zwijndrecht en diverse verenigingen zwemtraining te gaan geven in het open wateraan kinderen van de basis scholen in Heerjansdam en omstreken. Dit allemaal om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en verbinding te zoeken.

Voor informatie omtrent de zwemtraining, hou vooral onze website in de gaten voor nadere informatie 

Graag tot ziens in Heerjansdam! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.