Afbeelding

Winterfair Zwijndrecht 14,15 & 16 december

Lokaal

Nog heel even en dan is het weer zover de Winterfair Zwijndrecht staat weer opgebouwd op het Raadhuisplein. Dit jaar gaan wij weer tal van activiteiten organiseren en hopelijk veel gezelligheid brengen.

14 december
Swingerde Swing in Winter Wonderland het feest voor mensen met een verstandelijke beperking. Lekker eten en drinken, Twister XXL, Schilderen met meester Rob, Zingen met een Shantykoor en natuurlijk voetjes van de vloer met de disco! Aanvang 16.00 uur tot 21.00 uur, deelname is gratis

15 december
Christmas in a box sluit zich aan bij de Winterfair Zwijndrecht en gaan een heerlijk ontbijt organiseren voor ouderen. Aanvang 10.00 uur

Om 14.00 uur begint de kindermiddag waar we samen met het Theaterhuis Drechtsteden gaan knutselen, Leef je eigen uit met je vrienden met het spel ¨Twister XXL¨ en ga los op de dansvloer!

18.00 uur het Hollandsche Winter Avondje met optredens van : Ton & Wim, Henk Robbemond, Toon Schut, Frank Verkooyen, Arjon Oostrom en niemand minder dan onze eigen huismus dj Karim!

16 december
11.00 uur begint de weer goed gevulde kerstmarkt met een diversiteit aan kado artikelen en heel veel kramen met kerstartikelen en overheerlijke foodtrucks. Tijdens de kerstmarkt kunt u zomaar de Cold Turkey, de Kerstman, Olaf, Charles Dickens of de zingende kerstboom tegen komen. In de apre skihal treden diverse koren en artiesten voor u op en kunt u genieten van een kopje lekkere warme chocolademelk of glühwein.

19.00 uur het foute Kerztfeest met dj karim en de Wannebiezz, dit belooft weer een hoop gezelligheid met elkaar te worden. Alle dagen zijn vrij toegangkelijk.

Elk jaar is er ook weer de actie ¨versier je straat¨ waarmee je met je buurt kans maakt op een reis naar de Winter Efteling. Meer informatie kunt u vinden op
www.winterfairzwijndrecht.nl

De Winterfair Zwijndrecht wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tal van vrijwilligers en de ondersteuning van: de gemeente Zwijndrecht, stichting JOGG, stichting MBZ, Aart den Hollander, Pak aan Zwijndrecht, Winsser Visuals. Wilt u ons ook mee helpen? kijk dan even op onze website.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.