Afbeelding

Voormalig IC-patiënten en hun naasten zijn op 29 november welkom bij het IC-Café in het Albert Schweitzer ziekenhuis

Lokaal

Het IC-Café is een informatie- en lotgenotenbijeenkomst, georganiseerd door de patiëntenvereniging IC Connect en de afdeling Intensive Care (IC) van het Albert Schweitzer ziekenhuis. MuzIC verzorgt een muzikaal welkom.

Spierzwakte
Een verblijf op de IC is een heftige ervaring voor de patiënt en zijn of haar naasten. Na het ontslag van de IC is de kritieke periode voorbij, maar voor de patiënt begint dan een vaak een lange weg naar herstel. Post Intensive Care Syndroom (PICS) is de verzamelnaam voor de fysieke, cognitieve en psychische problemen die patiënten kunnen overhouden (lang) na een opname op de IC. Het thema van het IC-café is spierzwakte.

Op de avond zijn alle voormalig IC-patiënten welkom met hun naasten. Het maakt niet uit wanneer of waar ze op een IC opgenomen zijn geweest.

Het café start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 21.30 uur. Locatie: restaurant Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk.

Aanmelden wordt zeer op prijs gesteld in verband met de ruimte en de catering. Dat kan via asz.nl/informatiebijeenkomsten.