Afbeelding
Foto: John Tazelaar

Winter3Daagse 2023 een groot succes!

Lokaal

De Winter3Daagse van 2023 is wederom een groot succes geworden! De zevende editie heeft een eindtotaal van 38.131 producten opgeleverd voor de lokale voedsel-, kleding- en speelgoedbank.

Vrijdagavond 22 december om 19.00 uur begon de meest recente editie van de Winter3Daagse in de studio van ATOS Radio en TV. In een radiomarathon van 24 uur maakte DJ Bram de Waard in combinatie met verschillende andere DJ’s non stop radio en TV met als doel het thema ‘armoede’ bespreekbaar te maken. Naast dat mensen diverse donaties kwamen overhandigen waren er ook gesprekken met wethouders, burgemeesters en organisaties die vertelde over armoede. In de studio waren er tijdens deze 24 uurs radiomarathon ook diverse activiteiten zoals een escaperoom, optredens van onder meer Estée Moïse en Sonny Burnett. Ook werden er haren geknipt door T&O Barber, gevestigd in Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Naast dat er aandacht was in de studio voor het onderwerp armoede was er ook een mogelijkheid om producten in te zamelen in de winkels Albert Heijn Walburg, Jumbo Walburg en Boons markt in winkelcentrum Noord hierbij zijn ruim 140 kratten met houdbare producten zijn ingezameld. Voor het vierde jaar op rij hebben Wouter en Lucas Hooikaas ook weer ingezameld voor de lokale voedsel-, kleding- en speelgoedbank. In totaal konden zij ruim 18.000 producten overdragen aan de Winter3Daagse. Dit jaar hebben er 22 bassischolen uit de regio mee gedaan aan de Winter3Daagse en is er ook weer veel ingezameld en als de diverse sport- en cultuur verenigingen uit de regio.

De Winter3Daagse wilt iedereen die ingezameld en/of gedoneerd heeft aan de Winter3Daagse ontzettend bedanken. Zoals de slogan van de Winter3Daagse zegt: ‘We zamelen in met elkaar en we doen het voor elkaar’.

Onderschrift foto: V.L.N.R Winter3Daagse organisatoren Jurgen Jansma, Dana Gooijer en Bram de Waard laten het de opbrengst van Winter3Daagse 2023 zien

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding