Afbeelding

Team kaakchirurgen in ASz is weer op volle sterkte

Lokaal

De afdeling kaakchirurgie in het Albert Schweitzer ziekenhuis is het nieuwe jaar ingegaan op volle sterkte. Vier kaakchirurgen staan klaar om hun specialisme in het ziekenhuis verder op en uit te bouwen.

De maatschap Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie van het Maasstad Ziekenhuis, die al een aantal jaren op woensdag bijsprong in Dordrecht, heeft de werkzaamheden van de vertrokken kaakchirurg Seckel nu volledig overgenomen.

Willem van Prooijen, Robert Rutgers, Piet-Hein van Twisk en/of Kees van Steenis (op de foto v.l.n.r.) zijn voortaan vijf dagen per week op de locatie Dordwijk beschikbaar voor alle tandartsverwijzingen waaronder spoedgevallen, dento-alveolaire chirurgie, infecties, (pre-)implantologie en/of andere aandoeningen.

Door hun komst wordt ook voor het eerst osteotomie (operatieve correctie van de kaakstand) in het Albert Schweitzer ziekenhuis mogelijk. Voor optimale diagnostiek wordt later dit jaar een 3D-kaakscanner verwacht. De nieuwe specialisten kijken er samen met hun ondersteunende team naar uit om patiënten en verwijzers maximaal van dienst te zijn.