Afbeelding

Kwint en Cato bij Ambachtsezoom

Lokaal

Mei 2019 ben ik met Ohio ooit bij het toen nog onontgonnen terrein geweest, waar bedrijventerrein Ambachtsezoom zou komen. Ze waren toen net bezig met de eerste voorbereidingen. We kregen toen zelfs nog speciale veiligheidshelmen kan ik me nog herinneren.

Vandaag ben ik er met Cato eens wezen neuzen of ze al een beetje zijn opgeschoten. We komen niet zo vaak in die richting, omdat het best een aardig eindje tippelen is vanaf het Jeugdspeelpark, maar wat een verschil zeg! Ik wist niet wat ik zag. Het terrein is nog niet helemaal vol, maar er is al wel heel veel gebouwd.Ik kan niet anders zeggen dan dat het er erg mooi bij ligt. Er is daarbij ook aan de natuur gedacht. We hebben veel insectenhotels gezien, heel veel vogelhuisjes gespot en er is een erg mooie singel aangelegd, waar je kon zien dat de eenden en meerkoeten het enorm naar hun zin hadden! 

Bij verschillende bedrijven wisten ze niet wat ze zagen toen wij daar liepen. Ze kwamen zelfs naar buiten om even een praatje te maken en een plaatje te schieten. Bij één bedrijf werden we zelfs vriendelijk uitgenodigd om even binnen een kijkje te nemen. Ik weet niet precies wat ze daar doen, maar ik weet wel dat ze een enorme lekkere vloer hebben. Die was me toch lekker glad en warm. Ik wist me redelijk te gedragen uiteraard, maar Cato ging me daar plompverloren, midden in de werkruimte, toch een partijtje ongegeneerd liggen rollebollen. Ik heb het niet vaak, maar ik stond met het schaamrood op de kaken! Dat doe je gewoon niet als mensen je zo vriendelijk uitnodigen. Ze zeiden in ieder geval dat ze het niet erg vonden……..dat was dan weer een pak van m’n hart. 

Zelf vond ik het nieuwe asfalt, dat daar ligt, ook wel aanlokkelijk, dus ben ik daar maar even aan de rol gegaan. OH (Onze Hulp weet u nog) probeerde ons op de steigers, die in de singels liggen, te krijgen, maar daar hadden we allebei niet zo’n zin in. Dit begrijpt hij dan gelukkig ook wel hoor en daar deed hij dan ook niet echt moeilijk over. Kortom het was weer eens een totaal andere tippel dan we normaal doen. Ik denk dat we er nog wel eens zullen gaan buurten. Cato kan niet wachten totdat ze weer een keer over zo’n lekkere bedrijfsvloer kan rollen. Misschien grijp ik m’n kans dan ook en ga ik samen met haar aan de rol.

Gegroet,

Kwint

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding