Afbeelding

SKV Advies blijft bijzonder

Lokaal

Waar grote multinationals klanten steeds vaker verwijzen naar apps, digitale formulieren en callcenters, weet SKV Advies waar het voor u als klant om draait: persoonlijk verzekeringsadvies op maat, waarbij wordt gekeken naar uw persoonlijke leefomstandigheden.

Niet voor niets is dat ook de reden wij al ruim tien jaar met veel plezier onze klanten op deze manier bedienen. Gewoon met behulp van een telefonische consultatie of een persoonlijk bezoek aan huis. Dit blijven we de komende jaren doen, zoals onze klanten van ons gewend zijn. Hoewel de techniek steeds verder vooruitgaat, is dat geen excuus om goede service af te schaffen of weg te bezuinigen. Bij SKV Advies komt u als klant altijd op de eerste plaats.

SKV Advies biedt u hypotheken, levens en schadeverzekeringen aan, waarbij in overleg met de adviseur steeds wordt bekeken welke polis en/of hypotheek het beste bij uw situatie past. Zo betaalt u nooit te veel en krijgt u precies een product wat past bij uw behoeften.

Denkt u eraan om binnenkort te verhuizen of, bijvoorbeeld, een nieuwe auto aan te schaffen? Dan is het verstandig dat u voor uzelf nagaat of u al de beschikking hebt over de juiste verzekering- en/of hypotheekadviseur.

Een fout bij de verzekeringsaanvraag is immers zo gemaakt en voordat u het weet, heeft u geen dekking bij een bepaalde schade, omdat er in de kleine letters van de polis voorwaarden staan genoemd die iedere willekeurige Nederlander over het hoofd zou zien. Hetzelfde geldt voor de aanvraag van een nieuwe hypotheek. Wellicht heeft u eerder onverwachts hoge kosten gemaakt, omdat bepaalde afsluitkosten niet door de hypotheekadviseur waren gemeld?

Bij SKV Advies blijft u gevrijwaard van dit soort praktijken. Binnen ons bedrijf staat eerlijkheid en transparantie richting de klant centraal. Directeur Marcel van der Kooi is al ruim 20 jaar erkend hypotheekadviseur en kent de valkuilen voor iedere starter uit zijn hoofd. Hij heeft al duizenden gezinnen geholpen aan de hypotheek voor hun nieuwe woning. Niet voor niets worden zijn adviezen op advieskeuze.nl beoordeeld met een afgeronde tien. Samen met een team van officemanagers zorgt hij ervoor dat uw vraag zo spoedig mogelijk wordt behandeld.

Voor meer informatie over het productaanbod en contactmogelijkheden, bezoekt u onze website www.skv-advies.nl of belt u ons op telefoonnummer 078 - 20 60 550.

SKVAdvies
Zeis 10, 3341 RP Hendrik-Ido-Ambacht
078 - 20 60 550
info@skv-advies.nl
www.skv-advies.nl

Afbeelding