Van 11 tot 24 april viert Jaco Wolfert het 1-jarige jubileum van zijn bakkerij met een spetterende aanbieding!
Van 11 tot 24 april viert Jaco Wolfert het 1-jarige jubileum van zijn bakkerij met een spetterende aanbieding!

Bakkerij Wolfert 1 jaar in Ambacht

Lokaal

Bakkerij Wolfert heeft deze week in winkelcentrum Louwersplein, het hart van Ambacht, zijn eerste verjaardag gevierd, een jaar vol heerlijke creaties en ambachtelijke lekkernijen. Met een passie voor brood en gebak heeft Bakkerij Wolfert zich in korte tijd een plekje veroverd in de harten van veel Ambachtse inwoners.

 Maandag papadag
Op maandag verzorgt Jaco Wolfert altijd de administratie van zijn 2 bakkerijen in Den Bommel en in Ambacht, die op die dag gesloten zijn. Sinds een klein jaar is daar een belangrijke taak bij gekomen. Met de geboorte van hun dochtertje Nova is de maandag voor Jaco ook papadag geworden. “Het is niet altijd eenvoudig om die twee dingen te combineren, maar ik doe mijn best en het lukt me aardig, geloof ik. Maar wat het belangrijkste is: Eline en ik genieten volle bak van onze lieve meid”, vertelt hij enthousiast.

Bakkerij Wolfert in Ambacht
“Toen ik een jaar geleden mijn bakkerij in Ambacht begon kende ik Hendrik-Ido-Ambacht niet, maar de kennismaking met Ambacht en de winkelplek bevielen mij prima. En daarom hebben we voor Ambacht gekozen”. De  winkelruimte in Ambacht werd gerenoveerd en opnieuw ingericht en op 4 april 2023 werd het startsein gegeven. Terugkijkend op het eerste jaar vertelt Jaco: “Het begin was echt niet gemakkelijk. Na het faillisement van Bakkerij van der Waal was er 9 maanden geen bakkerij in het winkelcentrum. In die tijd kozen veel omwonenden voor een andere bakkerij in het dorp of gingen hun brood bij de supermarkt halen. Als nieuwe bakkerij hebben we ons dan ook echt moeten bewijzen. Maar inmiddels genieten we meer bekendheid en zijn de mensen de kwaliteit van onze produkten gaan waarderen”.

Waarom naar Bakkerij Wolfert?
Bakkerij Wolfert staat bekend om de goede kwaliteit en de smaak van het brood en de gebakjes die bij de bakkerij te verkrijgen zijn. “Bakkerij Wolfert staat voor passie, oorsprong & beleving. Wij gaan terug naar de authentieke wijze van het ambacht. Wij selecteren zelf alleen de beste ingrediënten. En dat proef je terug in onze producten. Tenslotte is ons motto niet voor niets: ‘Genieten tot de laatste kruimel’, aldus Jaco.

Ambachts Bruin en Desembrood
Naast een veelheid aan broodsoorten promoot Jaco in Ambacht speciaal het ‘Ambachts Bruin’. Dit brood is geheel volgens een door hem ontwikkelde receptuur gemaakt. Nieuw is de lijn van desembroden, die Jaco sinds kort voert. Jacco vertelt: “Ons desembrood is puur gegist en heeft een mooie textuur. Er zijn geen toevoegingen gebruikt, waardoor het brood puur natuur is, beter smaakt en langer houdbaar is. Ons desembrood heeft echt karakter: een robuust uiterlijk, een krokante korst, een stevige bite en een eigenzinnige, volle smaak. Met name voor mensen, die overgevoelig zijn voor gluten of voor gist kan ik dit brood van harte aanbevelen. Maar ook tegen alle andere broodliefhebbers zou ik willen zeggen: probeer het eens. Je zult er geen spijt van hebben!”.

Specialiteiten
Naast de verschillende soorten brood kent bakkerij Wolfert diverse specialiteiten zoals – uiteraard – de Zeeuwse Bolus,  kaaspuntjes, bitterkoekjes en brosse eierkoeken. Ook verkopen ze heerlijke chocola. “Elke week hebben we bovendien lekkere, aparte snacks in de aanbieding”.

Jubileumaanbieding
Bakkerij Wolfert viert feest: 1 jaar vol smaak en ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht! En dat willen we vier met een leuke actie tas, bestaande uit:
* 1 Brood naar keuze
* Zak witte broodjes
* Red velvet tulband cake
* Boterkoek
van €16.50 voor €10

Deze actie is geldig van donderdag 11 april tot woensdag 24 april

Tekst en foto: Jan O’teur