Afbeelding

Etos in Hendrik-Ido-Ambacht

Lokaal

Dinsdag 16 april is de nieuwe Etos op winkelcentrum Hoogambacht in de Volgerlanden geopend. De winkel aan de Sophiapromenade is direct naast de Albert Heijn en heeft het nieuwste winkelconcept van Etos met extra aandacht voor beauty en gezondheid.

Ondernemer Cees van der Poel is trots dat hij in Hendrik-Ido-Ambacht nu ook een Etos erbij heeft naast zijn AH , Gall&Gall en de Tabakswinkel. Met alle mooie andere zaken op het winkelcentrum erbij is het nagenoeg compleet.

“Deze opening is een mijlpaal voor ons. In drie jaar tijd hebben we Winkelcentrum Hoogambacht weer een nieuw leven ingeblazen met als kers op de taart nu de Etos-winkel met de nieuwste look & feel. Ik ben trots op alle collega’s en de bouwpartners die binnen een week dit mogelijk hebben gemaakt.

Warme uitstraling
De nieuwe Etos-winkel heeft een warme uitstraling door de zachte tinten op de wanden en houtgebruik in de winkel. Klanten kunnen ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de 2 zelfscankassa’s. Er is een mooie beautyafdeling waar je kunt kiezen uit verschillende merken en er gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Je vindt er tevens een groot aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. De eigen merk producten van Etos krijgen een eigen schap en een mooie dominante plek in de ruime winkel.

Advies
Het team van gediplomeerde medewerkers staat altijd klaar om klanten te adviseren. Zo laten zij graag met een snelle touch up zien hoe je zelf een make up-product kan toepassen. “Ook kunnen we je veel vertellen over wat je zelf kunt doen om gezond te blijven. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. Elke dag zijn wij er om onze klanten zich lekker in hun vel te laten voelen. We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten”, aldus winkelmanager Melina.

Merken
Maybelline, Lóreal, Rimmel, Essie, Thermen, Kneipp, Leenarts, Cerave, Cetaphil, Biodermal, New Care supplements, Wasparfum, luxe geuren en parfums en nog veel meer zijn allemaal verkrijgbaar in onze Etos. We zijn heel blij dat het merk Janzen, bekend van huisparfums, lichaamsverzorging en cadeausets en van de samenwerking met Chantal Janzen gekozen heeft om in Ambacht in onze Etos een schitterend assortiment te plaatsen.

Feest
Speciaal ter gelegenheid van de opening is het extra feestelijk bij Etos Hoogambacht. Draai aan het rad en win mooie prijzen, en kom langs voor een beauty pitstop op vrijdag. Heb je nog een cadeau nodig? De Etos-Eerste Hulp Bij Shoppen-adviseurs staan klaar voor advies. Woensdag is het smullen geblazen met Jan Poffertjes.

Afbeelding