Afbeelding

Nieuwe kansen voor jongeren: FF DOEN met MDT brengt verandering

Lokaal

Sinds 1 april is er een nieuw programma gestart dat jongeren in Zwijndrecht nieuwe kansen biedt en hun persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert: FF DOEN met MDT. 

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een landelijk initiatief dat jongeren tussen de 12 en 30 jaar de mogelijkheid biedt om vrijwilligerswerk te doen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken Terwijl ze tegelijkertijd een positieve impact hebben op de samenleving. In Zwijndrecht geeft Diverz hier vorm aan met FF DOEN. Dit programma is een unieke kans voor jongeren om buiten schooltijd hun horizon te verbreden, nieuwe mensen te ontmoeten en zichzelf te ontwikkelen op manieren die hen kunnen helpen bij hun toekomstige studiekeuzes en carrièremogelijkheden.
Door deel te nemen aan MDT kunnen jongeren waardevolle ervaringen opdoen, zelfvertrouwen opbouwen en een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid ontwikkelen, wat hen helpt bij hun groei naar volwassenheid. Per jongere wordt er gekeken naar de persoonlijke interesses en toekomstplannen. Zo is ieder FF DOEN programma maatwerk en passend bij de persoon.

Voor meer informatie over FF DOEN en hoe jongeren kunnen deelnemen, check ons instagram account @ffdoenmetmdtzwijndrecht of bekijk onze pagina op http://zwijndrechtvoorelkaar.nl/ffdoenmetmdt. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van jongeren en bijdragen aan een betere toekomst voor onze samenleving.

Afbeelding