Afbeelding

Ambacht en Zwijndrecht binnen handbereik!

Lokaal

Eindelijk zijn ze er; De Ambachtapp en De Zwijndrechtapp! Of je nu op jacht bent naar leuke evenementen, lokale vacatures, knusse winkels, of overheerlijke bezorgmaaltijden, deze app heeft het allemaal voor je klaarstaan. Met slechts één tik op je scherm haal je alles wat je nodig hebt direct binnen handbereik. Hij is ontworpen voor iedereen die Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht thuis noemt of wie de gemeente komt ontdekken. De app is vanaf 1 mei beschikbaar in de Apple Store en Google play.

Lokale verbindingen
Weekblad de Brug lanceert met trots de Ambachtapp en de Zwijndrechtapp, een krachtige tool die lokale ondernemers en sociaal-maatschappelijke initiatieven razendsnel bij elkaar brengt. Deze alles omvattende app brengt niet alleen het lokale aanbod in beeld, maar staat ook ten dienste voor iedereen met een hulpvraag. In de app ontdek je sociale projecten, diensten en faciliteiten die helpen te verbinden.


Foto: Shane Winsser

Ontdek diensten en kansen voor jou
De Ambachtapp en Zwijndrechtapp staan niet alleen garant voor het ondersteunen van lokale ondernemingen, maar bieden ook een schat aan praktische diensten en carrièremogelijkheden. Wil je ergens fulltime aan de slag? Of wil je een leuk bijbaantje? Raadpleeg dan de apps, want we delen regelmatig vacatures.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare vakman of een sprankelende bijbaan, deze app heeft alles wat je nodig hebt als het gaat om vraag en aanbod dicht bij huis. Ook kan je gebruik maken van exclusieve kortingen en deals. Deze maken het lokale winkelen en genieten nóg aantrekkelijker!


Foto: Shane Winsser 

Duurzaam en altijd bij de hand
Wil je wel op de hoogte blijven maar wil je geen stapels papier in de brievenbus? De Ambachtapp bespaart je oud papier en geeft je alle informatie die nodig hebt. Met de handige pushmeldingen ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast ben je met de telefoon altijd mobiel en kan je ter plekke de app raadplegen. De app is gratis te downloaden.

Op de hoogte blijven? Volg onze socials voor de laatste updates!
@ambachtapp 


Facebook - AmbachtApp


Instagram - AmbachtApp

@zwijndrechtapp


Facebook - Zwijndrecht


Instagram- Zwijndrecht