Afbeelding
Foto: Sieneke Groenman

Asieldier van de week

Mens en Maatschappij

Uit de Kijk, Het Klikt! test is Indy als Bezige Bij en Ashley als Muurbloempje gekomen. Dit heerlijke Teckel stel zijn Indy en Ashley! Ze zijn 10 en 12 jaar maar nog kiplekker en fit! Indy is de knappe bruine en Ashley de lieve black en tan Teckel.

Ashley is bijna 12 maar nog gek op spelen! Vooral de bal is haar favoriet! Ook eten is haar hobby. Ze vindt alles lekker! En bij haar moet er ook een beetje opgelet worden dat ze niet te veel eet en te zwaar wordt. Ze is heel lief, aanhankelijk en geniet van knuffelen en aandacht.

Indy is 10 en is wat onzekerder dan Ashley. Hij is wat rustiger en wat meer afwachtend. Maar ook hij is dol op knuffelen!

Beide hondjes hebben een hartkwaal. Ze krijgen hiervoor medicatie. Ze hebben er gelukkig geen last van en kunnen nog alles doen wat ze willen. Wel is het iets wat een beetje in de gaten gehouden moet worden. Ieder jaar controle is van belang.

Ze kunnen prima overweg met andere honden, grote honden vinden ze in het begin een beetje spannend. Ze zijn vriendelijk naar kinderen. Ashley kan soms wat fel zijn op haar eten, daarom plaatsen we hen liever bij wat grotere kinderen.

Heeft u interesse in dit lieve, aanhankelijke, knappe duo (we plaatsen hen alleen samen), neem dan telefonisch contact op. Ze wachten met smart op hun nieuwe baasje!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Indy en Ashley of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga voor meer informatie naar
https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.