Afbeelding

Inloopavond Deelcafé De Buuf

Mens en Maatschappij

Op woensdagavond 5 juli organiseert Deelcafé De Buuf een speciale inloopavond voor iedereen die geïnteresseerd is in ons gezellige 100% non-profit koffiehuis. Op dit moment zijn we hard bezig met het treffen van alle voorbereidingen om in september de deuren van het Deelcafé te openen. De avond biedt een uitgelezen kans om meer te weten te komen over het koffiehuis en de manieren om dit mooie initiatief te ondersteunen.

Deelcafé De Buuf creëert een unieke plek in het hart van Hendrik-Ido-Ambacht. Met als missie ‘een goede buur zijn voor de ander’, streeft het koffiehuis ernaar om een gastvrij en laagdrempelig welkom te bieden aan alle Ambachters, door te drinken, te delen en te doen. Hier kunnen mensen hun verhalen delen en genieten van een goed en (h)eerlijk kopje verse barista koffie. Het is de plek waar je met vrienden kunt afspreken, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Je kunt bij ons een ochtendje heerlijk buiten de deur werken. Of kom gewoon lekker aanwaaien voor een bakkie koffie en een praatje.

De inloopavond biedt een mooie kans om de sfeer van De Buuf alvast zelf te ervaren. Maak kennis met de enthousiaste initiatiefneemsters en hun missie. Ontdek ook hoe je zelf op verschillende manieren een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons koffiehuis.
Op deze informatieavond willen we mensen inspireren en enthousiasmeren om deel uit te maken van onze missie. Iedereen, jong en oud is van harte welkom in de huiskamer van De Buuf!

Ben je geïnteresseerd in dit unieke project, heb je ideeën of wil je graag een steentje bijdragen? Kom dan naar de inloopavond van Deelcafé De Buuf op woensdagavond 5 juli aan de Reeweg 79 in Hendrik-Ido-Ambacht, vanaf 19.30 tot 21.00 uur. De Buuf staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie over Deelcafé De Buuf en onze missie, kun je terecht op onze website www.debuufambacht.nl. Volg ons ook op facebook en instagram @debuufambacht voor de laatste updates.

Afbeelding
Afbeelding