Afbeelding

Uitnodiging en aankondiging Alzheimer Café 1 mei a.s.

Mens en Maatschappij

Hierbij nodigen we u van harte uit voor het Alzheimer Café op woensdag 1 mei a.s.. Onderwerp van deze avond is: Rouw bij mensen met dementie en hun naasten als gevolg van het dementieproces. 

Josine Engels zal in gesprek gaan over de invloed van het dementieproces op de persoon zelf en zijn omgeving. Hierdoor kan men te maken krijgen met uiteenlopende vormen van verlies, gevoelens en de eige Onderw n unieke reactie hierop. Josine Engels is eigenaar van Josine’s Care waarin zij trainingen, workshops en gastlessen verzorgd over onder andere dit onderwerp.

In het Alzeimer Café is er alle gelegenheid voor uw vragen en onderling contact. Ook zijn er tijdens dit café verschillende zorgprofessionals aanwezig aan wie u uw vragen kan stellen (o.a. een casemanager dementie, mantelzorg ondersteuners van Diverz, Mee en van het Vivera wijkteam, een sociaal makelaar en een coach gedrag en welzijn van Salios (voorheen de Swinhove Groep). Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Ook U bent van harte welkom!
Het Alzheimer Café vindt normaal gesproken iedere 1ste woensdag van de maand plaats in de Salon van Swinhove,. Plantage weg 3, 3333 GZ in Zwijndrecht en iedereen is welkom.
Woensdag 1 mei gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar.
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.
De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol!
Voor informatie kunt u contact opnemen met Corien van Poortvliet;
E-mail: cvpoortvliet@swinhovegroep.nl
Telnr: 06-21126071 (a.u.b. geen voicemail)
Graag tot ziens in het Alzheimer Café van woensdag 1 mei a.s..