Afbeelding
Foto: Kees de Geus

Bridgeclub ‘t Ambacht weer van start + beginnerscursus

Sport

Hoewel de zomercompetitie op de woensdagavond nog volop bezig is, kijkt men bij bridgeclub ‘t Ambacht al weer uit naar de start van het seizoen 2022-2023. Vanaf maandag 5 september kan er op de maandagavond en de woensdagmiddag weer op verschillende niveaus (lijnen) gebridged worden in ‘thuishonk’ Cascade. Bridgeclub ‘t Ambacht, zo’n 150 leden groot, heet daarbij nieuwkomers van harte welkom.

Lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap bedragen bij ‘t Ambacht rond de € 100,00 per jaar. (Deelname aan de zomeravondcompetitie valt hier overigens buiten.) Bridgen bij ‘t Ambacht garandeert veel speelplezier, maar biedt ook en passant de gelegenheid tot leuke sociale contacten. Halverwege de avond is er een pauze van vijf minuten. Na afloop is er alle tijd voor een praatje en een drankje aan de bar. Meer informatie over het lidmaatschap: Nico Bakker, tel. 06-19418145 of neem een kijkje je op de website (https://16007.bridge.nl) van de bridgeclub.

Beginnerscursus

Na een eerder artikel in De Brug hebben zich inmiddels een aantal belangstellenden voor een beginnerscursus gemeld. Bridgeclub ‘t Ambacht wil nu in samenwerking met bevriende verenigingen in de regio een cursus starten waarin de bridgeregels stap voor stap aangeleerd worden. Op woensdag 17 september wordt er voorlichting gegeven over de duur en de opzet van de cursus. Belangstellenden voor de beginnerscursus kunnen zich melden bij Elly Bakker (elly.bakker@hotmail.com). Na aanmelding volgt informatie over de locatie en het aanvangstijdstip van de voorlichting.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.