Je persoonlijke fit20-trainer blijft je motiveren en zet je op scherp met professionele begeleiding.
Je persoonlijke fit20-trainer blijft je motiveren en zet je op scherp met professionele begeleiding.

Doen fit20: fit en vitaal in 20 minuten per week

Sport

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn begonnen. Het normale leven start gelijk weer op. Maak eens 20 minuten per week voor jezelf vrij in je agenda. Dit om in het dagelijks leven verantwoord fit en vitaal te worden en te blijven. Bij fit20 Hendrik-Ido-Ambacht train je op een vast tijdstip, krijg je professionele persoonlijke coaching en hoef je je niet om te kleden en te douchen. Je transpireert namelijk nauwelijks in onze gekoelde studio tijdens een volledige gezondheidstraining. Wel zo makkelijk!

Doelen halen en meer plezier in je leven
Je persoonlijke fit20-trainer blijft je motiveren en zet je op scherp met professionele begeleiding. Maatwerk met vaste trainingsmomenten en gegarandeerd merk- en meetbaar resultaat binnen zes maanden. We hebben tevens oog voor jouw praktische trainingsdoel(en). Wil je meer energie? Op zoek naar een betere conditie? Je dagelijkse boodschappen met meer gemak tillen? Harder fietsen op je mountainbike? Een marathon sneller lopen? Je rugpijn verminderen? Met fit20 ga jij deze doelen halen en zorgen we voor meer plezier in je leven. Het effect van een fit20-training merk je namelijk snel, pijn en stress vloeien weg en je humeur verbetert.

Fit20 voel je vooral van binnen
We zorgen bij fit20 dus dat je sterker wordt en stimuleren onze leden om fit te worden en dit ook te blijven. Dat voel je vooral vanbinnen. Als jij lekker in je vel zit, heb je meer plezier, kun je tegen een stootje en krijg je energie van wat je doet. Zowel op je werk als thuis. En je kunt onze trainingen prima combineren met een stukje wandelen, fietsen, een balletje slaan op de tennisbaan of hardlopen. Zo maak je even je hoofd leeg, verminder je stress en bouw je tegelijk weerstand op.

Voordelen van fit20
Nog even de voordelen van trainen bij fit20 studio Hendrik-Ido-Ambacht op een rij:
- niet omkleden zowel voor als na een training
- altijd trainen onder persoonlijke en
professionele begeleiding
- trainen met maximaal twee personen tegelijk
- slechts één keer 20 minuten trainen per week
- trainen op een vast tijdstip wanneer het jou
uitkomt
- gegarandeerd resultaat binnen zes maanden

Voor lezers van De Brug hebben wij een speciale aanbieding. Je krijgt namelijk twee gratis trainingen. Neem contact op met Mitchel van fit20 studio Hendrik-Ido-Ambacht op 078 200 15 16 of kijk op fit20hiambacht.nl en plan een proeftraining in.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.