Afbeelding

Aanmelden voor Winterfeest Rijsoord

Algemeen

De organisatoren, Stichting 'Help Eens Een Handje en de commissie van de v.v. Rijsoord hebben het Winterfeest (voor verstandelijk beperkten uit de regio) op papier al gereed. Het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 10 februari 2018 om 11.00 uur zal het feest van start gaan.

Wil je erbij zijn en geen lid van één van de betrokken organisaties of nog niet opgegeven, dan kan je ook direct opgeven bij de organisatie via onderstaande adresgegevens. Doe dit wel voor 8 februari.

Samenwerking
met organisaties uit de regio

Door de organisatoren, v.v. Rijsoord en de Supportersvereniging, wordt hard gewerkt om de doelgroep te benaderen, uitnodigingen en posters zijn gegaan naar, tehuizen in Ridderkerk, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Stichting AAVB< Humanitas Barendrecht, Syndion H.I. Ambacht, Philadelpha Zwijndrecht, enz. De stichtingen hebben ook vorig jaar meegewerkt en zullen ook nu weer benaderd worden. De organisatoren raken steeds meer bekend bij de diverse instellingen in de regio maar weet ze nog niet allemaal en zouden daarom graag in contact komen met vertegenwoordigers van die instellingen via het onderstaand adres zodat zoveel mogelijk mensen van de doelgroep mee kunnen genieten tijdens deze dag.

Sponsoring
De organisatoren hebben het programma opgesteld i.s.m. Stichting "Help Eens Een Handje", zij zijn de financiële stimulator achter dit feest. De betrokkenheid voor deze doelgroep van HEEH uit zich ieder jaar weer o.a. op Koninginnedag met de welbekende Truckerstocht, sponsoring Anyam en ondersteuning van menig initiatief in de gemeenschap van Ridderkerk. Stichting Fonobori draagt ook dit jaar weer een stevige hoeksteen bij. Administratiekantoor Sierat ondersteund dit feest met plezier. Het pannenkoekenhuis "Oosterpark" had geen bedenktijd nodig om ook dit jaar weer pannenkoeken toe te zeggen, De Koning Vleesproducten zal weer voor de gehaktballetjes zorgen en Rijsoord sponsor TukTuk-IJs zal een verfrissend ijsje uit serveren en Bakkerij v.d. Waal zorgt voor koeken.

Schminken en leukst verklede
Het is geen verplichting om verkleed te komen en hoewel het geen carnavalsfeest is, willen de organisatoren er een Hollands feest van maken en zijn leuke creaties van harte welkom. Er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor diegene die het leukst verkleed zijn. Ook dit jaar kunnen de gasten zich laten schminken door Marina Kuipers Van Face to Face.

Begeleiding
Voor sommige mensen van de doelgroep is er ook begeleiding nodig, vanuit de organisatie zijn er EHBO'ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is rekent de organisatie dat zij daar zelf rekening mee houden, als één van de gasten medicatie en/of verzorgende maatregelen gebruikt en niet zelf kan hanteren verwacht de organisatie dat er een begeleider aanwezig zal zijn, voor deze handelingen hebben vrijwilligers en EHBO geen bevoegdheid. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor hun eigen vervoer, heb je helemaal geen mogelijkheid neem dan contact op met de organisatie en zij zullen dan kijken wat zij dan kunnen betekenen. Doe dit wel voor 8 februari zodat er rekening mee kan worden gehouden met het regelen van de door sponsorring beschikbaar te stellen van de diverse etenswaren.

Aanmelding via mail: vv-rijsoord@planet.nl of wjvanwin@xs4all.nl. Telefonisch: 0180-427183

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.