Afbeelding

30ste editie Herfstdrive bij bridgeclub ‘t Ambacht

Algemeen

Bridgeclub ’t Ambacht houdt zaterdag 12 november voor de 30ste keer een Herfstdrive. Plaats van handeling is de Xebius-zaal van cultureel centrum Cascade aan de Hoge Kade 50.

Vijf lijnen

De organisatie is berekend op een zeventigtal paren, waarbij er in vijf lijnen gespeeld gaat worden. Ofwel er is plaats voor ambitieuze bridgers, als wel voor bridgers met een meer recreatievere instelling. De indeling vindt plaats naar sterkte en het behaalde aantal meesterpunten volgens de NBB-schaal. Het speelschema bestaat uit zeven ronden van vier spellen. Per lijn zijn er voor de beste vier paren prijzen in natura. Tijdens de drive zijn systeemkaarten, alerteren en stopregel verplicht. De wedstrijdleiding is in handen van Franklin Groenewold.

Inschrijven

Ondanks de inflatie houdt ‘t Ambacht voor het inschrijfgeld hetzelfde bedrag aan als voor de coronajaren. Het inschrijfgeld (€ 15,- per paar) kan overgemaakt worden naar NL74 INGB 0001 6664 09 t.n.v. Bridgeclub ‘t Ambacht (Ridderkerk). Deelnemers die geen NBB-nummer hebben betalen 50 eurocent extra. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Er kan ingeschreven worden tot en met maandag 7 november 2022. Inschrijving geschiedt bij voorkeur via de agendafunctie op de website van ‘t Ambacht (https://16007.bridge.nl/), graag met vermelding van het bondsnummer.

Aanvang

De drive begint zaterdag 12 november om 13.00 uur. De zaal is open om 12.30 uur. De prijsuitreiking wordt verwacht rond 17.15 uur. De uitslag en de spelverdeling zijn te vinden op https://16007.bridge.nl/. Nadere inlichtingen: Nico Bakker, 06-19418145 of via e-mail: nicowbakker@gmail.com.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.