Afbeelding

Duyschot concert met het Vivezza trio op 20 april

Kunst en cultuur

Op 20 april a.s. hopen wij het Vivezza Trio te ontvangen met het programma Salut d’ Amour.

Programma
Op het programma staan werken van Max Bruch, Johannes Brahms, Michael Glinka, Edward Elgar en Antonin Dvorák. Een ode aan de liefde en het gevoel gespeeld op viool of altviool, klarinet en piano.

VIVEZZA TRIO 
Al 15 jaar brengen violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen levendige en opgewekte muziek in sprankelende, kleurrijke programma’s. Door deze jarenlange ervaring zijn zij perfect op elkaar ingespeeld. Het Vivezza Trio heeft in deze jaren enorm veel concerten gegeven en wordt altijd met veel enthousiasme teruggevraagd vanwege het virtuoze spel en de interessante programmakeuzes. Het trio verbindt muziek en publiek door gesproken toelichtingen. Deze toelichtingen worden door het publiek als zeer verfrissend ervaren.

Het Vivezza Trio is een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad onder meer op tijdens het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal en in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, in Tivoli Vredenburg en De Oosterpoort in Groningen. Ook is het trio regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4, Viertakt Podium en de Klassieken. Het Vivezza Trio nam zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.

Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern voor klarinet, viool/altviool en piano.

Plaats en tijd
Zaterdag 20 april 2024. Aanvang: 16.00 uur (tot 17:00).
Dorpskerk, Kerkplein 13, 3342 BJ H.I. Ambacht. Toegang: € 10,-. Jongeren tot 18 jaar gratis. (Geen pin).
Nadere informatie: www.duyschot.nl.
Facebook: Duyschot Concerten.