Afbeelding

Start verkoop duurzame woningen in de polder bij Barendrecht

Lokaal

Natuurgoed Ziedewij in Barendrecht is in volle ontwikkeling. In dit polderlandschap wordt een voedselbos gerealiseerd dat het het kloppende hart zal zijn van een recreatiegebied middenin de natuur. Op dit moment starten zij met de eerste fase: het bouwen van duurzame en luxe dijk- en polderwoningen. De in totaal 8 woningen komen aan het begin van de polder, aan de rand van het natuurgoed te liggen. 

Bouwen met hout
De bijzondere woningen zijn ontworpen door Orga Architect en worden gebouwd volgens CLT constructie (houtbouw). Het is een duurzaam alternatief voor de traditionele bouwmaterialen beton en staal. De natuurlijke (isolatie)materialen zijn milieuvriendelijk door de opslag van CO2.

Milieuvriendelijk en middenin de natuur
De zes ecologische polderwoningen staan in directe verbinding met de natuur. De twee vrijstaande, tweelaagse dijkwoningen hebben met het wonen op de eerste verdieping een prachtig, vrij uitzicht over het natuurgoed. Alle woningen bestaan uit natuurlijke materialen, hebben een groen dak, zonnepanelen en een warmtepomp.

Een bijzonder natuurgoed
In de toekomst ontdek je bij Natuurgoed Ziedewij het eetbare landschap, leer je meer over wat er groeit en proef je de overvloed van de Barendrechtse polder op je bord. Stap voor stap wordt het landschap verweven met wonen, eten en drinken, overnachten en bezoeken. Bekijk de video om meer te weten te komen over dit bijzondere project.

Interesse in de woningen?
De verkoop is officieel gestart en zal begeleid worden door Van Spronsen Makelaars. Meer informatie over Natuurgoed Ziedewij en de ontwikkeling van het natuurgoed vind je op natuurgoedziedewij.nl. Interesse in de woningen? Neem contact op met Van Spronsen Makelaars vanspronsenmakelaars.nl, info@vanspronsenmakelaars.nl,
t. 078 6812566.

Afbeelding
Afbeelding