Afbeelding

Geslaagde avond4daagse

Lokaal

Met ruim 1100 deelnemers en ouders/begeleiders trokken de avond4daagse de afgelopen week door de straten van Hendrik-Ido-Ambacht. 

Het was ideaal loopweer, met een lekker zonnetje erbij, zodat de deelnemers de 2,5 km of de 5 km lekker konden doorlopen. Nieuw dit jaar was de puppyloop, waarbij de jongste deelnemers een afstand van 2,5 km per avond aflegden. Voor ruim 500 deelnemers was het de eerste keer dat ze meeliepen met de avond4daagse.

De laatste avond trok er een feestelijk gekleed gezelschap door de straten, onder leiding van een DJ. Bij het gemeentehuis was de burgemeester aanwezig voor het defilé en ondertussen was de fanfare gezellig aan het spelen. Ook werd hier de welverdiende medaille in ontvangst genomen. 

De datum voor volgend jaar zal binnenkort op onze website www.avond4daagsehia.nl bekend worden gemaakt, goed dus om deze in de gaten te houden. 

De Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht, die ook dit jaar de organisatie weer verzorgde, ziet terug op een goed verlopen evenement. Zij dankt alle vrijwilligers en ketenpartners die ons geholpen hebben of die iets lekkers hadden voor onderweg. 

Namens de Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht: graag tot volgend jaar!

Afbeelding